Zavřít reklamu

icon 049263_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v obě psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete požít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Nightmares
Napněte plachty a připravte se na pořádný pirátský zážitek. Ponořte se do fantastického dobrodružství jako majitel muzea a začněte pronásledovat nemrtvé piráty, kteří unesli vaší dceru na strašidelnou galeonu. Nebezpečí na vás číhá na každém kroku, takže musíte vynaložit všechny své schopnosti a dovednosti na záchranu své milované dcery. Nightmares nabízí 45 lokací, 39 scén s hledáním různých předmětů a 16 zajímavých miniher.

[appbox appstore id536573701 oldprice=“6,99€“]

Black SMS
Aplikace Black SMS zašifruje vaše zprávy heslem a poté je ukryje do zakódované chat bubliny. Aplikace také nabízí možnost ukrývat soukromé zprávy i do obyčených sms zpráv. V této aplikaci můžete také posílat zašifrované fotografie. Rychlé, spolehlivé a především bezpečné – to je Black SMS.

[appbox appstore id448049263 oldprice=“0,99€“]

Shopping list
Shopping list je velmi praktickou aplikací, která vám pomůže při vašich nákupech. Nákupy budou s touto aplikací zábavné a naprosto přehledné. Grafika aplikace je jedinečná a naprosto intuitivní.

[appbox appstore id654656216 oldprice=“1,99€“]

Kingdom Rush
Kingdom Rush je pěknou akční fantasy hrou, ve které se budete snažit ochránit vaše království proti hromadě orků, trollů, zlých čarodějů a dalších zlých postav. Postavte si svou neporazitelnou armádu a ukažte nepříteli zač je toho loket.

[appbox appstore id489265199 oldprice=“2,99€“]

VeryPDF
VeryPDF PDF to Word je praktickou aplikací, která vám umožní převádět PDF soubory na Wordové dokumenty na iPhonu a iPadu.

[appbox appstore id959436075 oldprice=“5,99€“]

Survivalpedia
Survivalpedia je praktickou aplikací, která obsahuje různé druhy příruček pro přežití a další užitečné informace. Můžete zde najít tisíce stránek a ilustrací  pro přežití v přírodě, první pomoci, parašutismu a uzlů či horolezectví, maskování, sebeobrany, vojenských operací a mnohem víc! Heslo této aplikace – buďte připraveni na cokoliv.

[appbox appstore id377726228 oldprice=“4,99€“]

Letters from Nowhere
Záhadné dopisy a náhlá zmizení vás udrží v napětí po celou cestu v této hře Letters from Nowhere. Audrey zmizel manžel a každým dnem její naděje skomírá víc a víc a jednoho dne začnou chodit ony záhadné dopisy. Odhalte 48 bizardních lokací, hledejte různá vodítka a stopy, vyřešte zapeklité hádanky, odhalte neznámého pisatele dopisů a především najděte ztraceného manžela.

[appbox appstore id473666509 oldprice=“4,99€“]

Photo Guard
Rádi si vaši přátelé či rodinní příslušníci půjčují váš iPhone? Většina lidí nechce, aby jim někdo nahlížel do fotoalb a prohlížel si jejich snímky. Pokud patříte mezi takové osoby, tak pro vás máme ideální řešení. V momentě, kdy se bude snažit někdo dostat se do vašich obrázků, tak ho automaticky aplikace vyfotí.

[appbox appstore id488125473 oldprice=“2,99€“]

3D Wallpapers
Hledáte něco jiného, odlišného a jedinečného? 3D Wallpapers vám nabízí exkluzivní 3D tapety a pozadí v HD kvalitě. Lehce sdílejte se svými přáteli a rodinou na sociálních sítích a emailu.

[appbox appstore id613031800 oldprice=“4,99€“]

LUZMO
LUZMO je fotoeditorem, který vám nabízí velké množství různých filtrů, efektů, nálepek, kterými můžete podtrhnout význam svých snímků, upravení expozice, možnost nastavení ostrosti fotografie a mnoho dalšího. Své upravené fotografie poté můžete sdílet na Facebooku, Twitteru či rozeslat emailem.

[appbox appstore id681205606 oldprice=“2,99€“]

apps iphone 6

 

Dnes nejčtenější

.