Zavřít reklamu

COYgOBJU8AANDi2Zní to naprosto neuveřitelně, ale nedočkaví zákazníci už nyní stojí před Apple Storem a vyčkávají tak na nový iPhone 6s a iPhone 6s Plus. O těchto lidech můžeme doopravdy tvrdit, že jsou iOvečky, jelikož Apple ještě ani nový iPhone nepředstavil a zákazníci už nyní vědí, že ho chtějí nebo potřebují a jsou ochotní před Apple Storem stanovat klidně 10 dní, dokud se nový iPhone nezačne prodávat.

Apple by měl nové iPhony představit až za 24 hodin, tudíž fanoušci ještě jistě neví, s jakými novinkami se bude letošní generace chlubit. Svůj chtíč si s největší pravděpodobností vytvořili na základě úniků nebo prostě jen na tom, že to bude nový iPhone s logem nakousnutého jablíčka, který prostě musí mít jako první.

Jak sám server Business Insider, který fotografie zveřejnil, podotkl, že několikadenní fronty před Apple Storem nejsou nic neobvyklého, ale aby zákazníci před obchodem stanovali ještě v době, kdy ani nový iPhone nebyl představen je doopravdy zvláštní.

Konkrétně se jedná o Apple Store v Sydney v Austrálii, kde před samotným sklěneným vchodem už stojí stan, ve kterém přespává jeden nebo více nadšenců. Je jasné, že jakmile získá jako první zákazník v Austrálii nový iPhone, bude z něho na pár vteřin hvězda, o což mu pravděpodobně jde, jelikož zahájení prodeje nových iPhonů se pravidelně zúčastňují i místní média.

S podobným chováním jsme se ale setkali i před zahájením prodeje iPhonu 6 a 6 Plus minulý rok, kdy několik natěšených zákazníků stanovalo a přespávalo ve spacácích několik dní, aby měli jako první nový iPhone. Na jejich fotografii se můžete podívat níže.

https://twitter.com/DanBenton/status/507132958307004416?ref_src=twsrc%5Etfw

 

Dnes nejčtenější

.