Zavřít reklamu

9. 9. EventO víkendu jsme zveřejnili článek, který vás informoval, že Apple nenechává nic náhodně a začal už s výzdobou San Franciského divadla Billa Grahama. Na fotografiích jsme měli možnosti vidět všude přítomné hlídače a okolo hlavního vchodu se začaly vylepovat první plakáty s logem letošní konference. Na stožárech nad budovou už vlály vlajky, které měly okolí dát jasně najevo, že zde Apple chystá představit něco velkého.

Během pondělí samozřejmě Apple na zdobení budovy nadále pracoval a umístil tak loga s nakousnutým jablíčkem do oken budovy. Právě tato loga v oknech nám předběžně prozradila, že Apple skutečně chystá představit nové produkty v San Franciském divadle, které má mnohem větší kapacitu, než všechna předchozí místa, kde byl iPhone představen. Na plánech, které Apple předložil ke schválení totiž byl uvedeno, že se chystá vytrhnout okenní rámy a vsadit logo v podivném tvaru do oken. Tvar loga nápadně připomínal logo jablka se stopkou.

Kromě velkého loga v okně nad hlavním vchodem do budovy ještě pracovníci, kteří na dekoracích pracují, vytvářejí nápis „Special Event“ hned nad dveře hlavního vchodu. Právě tento nápis je pro Apple konference již tradicí a najdete ho včetně ostatních zmíněných prvků vždy na budově, kde se koná jakýkoli Apple konference.

14148-9410-image-l
14148-9417-appleinsider-l

*zdroj: appleinsider

Dnes nejčtenější

.