Zavřít reklamu

icon 0534733_largerAby to nebylo Mac uživatelům líto, tak i pro ně jsme si připravili zajímavé aplikace pro Mac, tedy pro OS X zdarma každý den. Mac App Store však neobsahuje tolik aplikací, tudíž seznam těch zlevněných je často krátký nebo nebo méně zajímavý. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to neovlivníme. Aplikaci si můžete stáhnou tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

SocialPanel
Tato aplikace vám přináší úplně nové možnosti v přístupu k vašim oblíbeným sociálním sítím z plochy Macu. SocialPanel zůstává skryt na ploše, aniž by vás vyrušoval v práci a zobrazí se jen při pohybu myší na pravé straně obrazovky.

[appbox appstore id934169302 oldprice=“0,99€“]

convert2icon
Vezměte obrázek jakéhokoliv formátu a lehce ho překonvertujte na ikony pro vaše aplikace.

[appbox appstore id1018955891 oldprice=“0,99€“]

Battery Spy
Battery Spy měří, za jak dlouho se vybije či nabije baterie vašeho Macu. Monitorujte lehce a precizně vaší baterii. Počítání začíná v momentě, kdy odpojíte adaptér od Macu, bez ohledu na to, zda odpojíte počítač, který je 100% nebo 65% nabitý.

[appbox appstore id1010534733 oldprice=“0,99€“]

iOS-Apps

Dnes nejčtenější

.