Zavřít reklamu

Google Street View iconSpolečnost Google během tohoto týdne aktualizovala všechny své hlavní aplikace pro iOS a dokonce přichází i s několika zásadními novinkami. Kromě toho, že si kompletně předělala své logo, které tak prošlo největší změnou v historii, jelikož Google si kromě jiného pro něj navrhl i vlastní písmo, tak dnes přichází se zcela novou aplikací Street View pro iOS, která kromě procházení ulic a budov ještě umožňí vytvářet zajímavé snímky.

Aplikace tak přináší jednu z nejoblíbenějších vychytávek Google Maps přehledně a zcela odděleně od mapové aplikace, která také během včerejška získala zásadní update. Google Street View se samozřejmě soustřeďuje na dokonalé procházení ulicemi a objevování nových míst. Kromě toho ale Google přišel s jednou opravdu zajímavou novinkou a to v takové podobě, že pomocí aplikace můžete vyfotit zajímavý 360° snímek a dokonce jej do Street View odeslat. Google pak může váš snímek použít k 3D mapování i v těch nejzazších koutech země, kam by se jinak jeho auta nebo zaměstnanci nedostali.

Snímky samozřejmě můžete vytvářet pomocí svého iPhonu nebo Android telefonu, ale uživatelé mohou použít i speciální kamery jako Ricoh Theta S nebo NCTech iris360, které umějí vytvořit 360° snímek podobně jako profesionální Trekker kamery, které vlastní Google a mapuje s nimi okolí.

[appbox appstore id904418768]

Google Street View

Dnes nejčtenější

.