Zavřít reklamu

icon 1269220_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v obě psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete požít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple WatchNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v obě psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete požít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Moody
Moody je šikovnou aplikací, která vám snadno pomůže se rozhodnout, které filmy a televizní pořady by neměly ujít vaší pozornosti. Jednoduše vám najde ty nejlepší návrhy, které budou přesně pasovat na vaše aktuální naladění.

[appbox appstore id1001269220 oldprice=“0,99€“]

Quick Fit
Máme tu další z řady 7 minutových fitness aplikací, které mají za úkol jediné – dostat vás do kondice. Quick Fit je ideální aplikací pro osoby, které jsou zaneprázdněné a potřebují si efektivně zacvičit. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id783214985 oldprice=“1,99€“]

Horizontal Camera Pro
Trpíte často syndromem vertikálních videí? S touto aplikací se ho můžete lehce zbavit. Horizontal Camera vám umožní nahrávat horizontální videa, ať držíte vaše iOS zařízení, jak chcete. Můžete přidávat filtry a vybrat si jeden ze tří různých módů.

[appbox appstore id1028025679 oldprice=“0,99€“]

Wake Alarm Clock
Wake Alarm Clock je designově pěkný a intuitivní alarm pro iPhone a iPad. Na této aplikaci je skvělé to, že je řízena gesty pro různé typy spáčů. Wake Alarm je propojen i s iTunes, takže si jednoduše zvolte vlastní hudbu, která vás bude každý den budit.

[appbox appstore id616764635 oldprice=“3,99€“]

Klick
Klick je novou, spontánní a kreativní cestou, jak sdílet momenty se svými přáteli. Vyfoťte fotku, pořiďte video nebo si vyberte obrázek či gif. Přidejte text, známky, něco přikreslete či dodejte pro dokreslení hudbu a pošlete to svým přátelům. Vaši přátelé mohou okamžitě odpovědět textem, fotografií či videm a po uplynutí 24 hodin se vaše konverzace nenávratně smaže.

[appbox appstore id977388485 oldprice=“0,99€“]

iFile plus
iFile plus je souborovým manažerem pro váš iPhone, iPad a iPod Touch. Můžete  si lehce prohlížet mnoho typů souborů jako PDF, dokumenty Microsoft Office, dokumenty iWorks a další. Aplikace podporuje několik různých cloudových služeb, má integrovaný hudební přehrávač, možnost zaheslování vybraných souborů, zipování souborů, přenos souborů z vašeho počítače/Macu přes Wi-Fi a další užitečné funkce.

[appbox appstore id1012115958 oldprice=“0,99€“]

Collect
Sbírejte fotografie a s nimi spojené vzpomínky za pomocí aplikace Collect. Své snímky si můžete ochránit heslem nebo Touch ID. Aplikace také automaticky zálohuje vaše fotografie na váš iCloud účet. Dále umožňuje synchronizovat s Dropboxem a vytvářet video slideshow z vašich snímků.

[appbox appstore id580393108 oldprice=“1,99€“]

Instax
Instax je jednoduchým fotoeditorem, který vám nabízí velké množství různých filtrů a efektů, které můžete aplikovat na vaše snímky. Aplikace umožňuje snadno přepínat mezi přední a zadní kamerou.

[appbox appstore id976474465 oldprice=“1,99€“]

Alpha Timer
Alpha Timer je přehledným a spolehlivým časovačem pro vaše cvičení. Díky přesnému nastavení si můžete aplikaci ušít přímo na míru pro vaše cvičení.

[appbox appstore id991141248 oldprice=“0,99€“]

10-free-iPhone-apps

Dnes nejčtenější

.