Zavřít reklamu

LG Watch Urbane Luxe Case
Krátce po tom, co LG oznámili spolupráci se šperkařskou firmou Reeds, tak se na světlo světa dostaly nové hodinky LG Watch Urbane Luxe. Abych to uvedl na pravou míru, nejsou nové. Je to pouze lehce oživená a především luxusnější verze už tak dost pěkných hodinek LG Urbane. Asi tou nejdůležitější informací (pokud nepočítám cenu, ke které se také dostaneme) je, že hodinky jsou vyrobeny z 23karátového zlata a pásek je z ručně vyráběné aligátoří kůže. Přezka je také ze zlata a její design je jasně inspirovaný klasickými hodinkami od Louise Cartiera z počátku minulého století.

Tahle luxusnější verze hodinek Urbane by se po stránce výkonu neměla nijak lišit od klasické verze. Zajímavostí je, že bude do konce října tohoto roku vyrobeno pouze pět set kusů. Pokud si hodinky objednáte, přijdou vám i v odlišné krabičce, než klasická verze Urbane. Jak jsem již naznačil, tak technická specifikace by se neměla nijak lišit. Můžeme tedy počítat s operačním systémem Android Wear, displejem s rozlišením 320×320, Bluetooth, Wi-Fi nebo ochranou certifikací IP67, tedy prachuodolností a voděodolností až do jednoho metru na půl hodiny.

nexus2cee_LG-Watch-Urbane-Luxe-Side
Pojďme k tomu, co vás zajímá asi nejvíce a to je cena. Tady můžeme krásně srovnat s Apple Watch Edition, ale jak za malou chvíli uvidíte, tak to srovnání nebude moc potřeba. Apple Watch Edition se prodávají od 10 000 dolarů. Levněji je oficiálně neseženete. LG Watch Urbane Luxe se na konci začátku října začnou prodávat od 1 200 dolarů. Nebojte, nezapomněl jsem na jednu nulu. Předobjednat si hodinky můžete na webu Reeds Jewelrs. Hodinky skutečně stojí o tolik méně než Apple Watch. Hodinky od LG tak ale mohou přivolat více zájemců, protože za takovouto cenu o nich zapřemýšlí rozhodně více lidí, než o Apple Watch Edition.

LG Urbane Luxe

Dnes nejčtenější

.