Zavřít reklamu

Instagram direct iconInstagram, který patří pod Facebook, se v poslední době opravdu snaží vylepšovat své služby. Před pár dny představil funkci, díky které už vaše fotografie neořeže do čtverce, ale nahraje je na zeď tak, jak byly vyfoceny. Nyní přichází s vylepšením do služby Direct, což je jakýsi chat v odlišné podobě než jej známe, kde si mohou uživatelé mezi sebou posílat soukromě fotografie, videa nebo zprávy. Podle Instagramu používá Direct přes 85 milionů uživatelů měsíčně, což není zrovna malé číslo.

Nově lze do Directu sdílet fotografie a videa přímo ze zdi pomocí tlačítka pro sdílení, které se objeví vedle ikony pro srdíčka a komentáře. Objeví se rychlý náhled kontaktů nebo vytvořených skupin, které stačí zvolit a fotografie se automaticky odešle. Přímo v chatu je pak možné vyfotit fotografii a odeslat ji nebo odpovídat emotikonami, které jsou nyní velké podobně jako na Messengeru od Facebooku. Celkově se Instagram nyní podobá lehce Messengeru, jelikož od něho přejímá některé prvky.

Pokud funkci ještě nemáte, tak nezoufejte, Instagram ji rozšiřuje postupně mezi všechny uživatele. Jak novinky vypadají se prozatím můžete podívat na přiloženém videu níže.

https://vimeo.com/137644108

Instagram Direct 2
Instagram direct

Dnes nejčtenější

.