Zavřít reklamu

Snímek obrazovky 2015-09-03 v 18.35.37Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v obě psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko „Stáhnout“ nebo na název aplikace. Ke stažení můžete požít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch

Hush app
Trochu netradiční, ale pro někoho užitečná aplikace. Dokáže vám totiž vytvořit video bez zvuku. Navíc si můžete zvolit, aby nahrávala video určené přímo pro Instagram, kde na videa bez zvuku narážíme asi nejčastěji.

[appbox appstore id846476776 oldprice=“0,99€“]

Rainonme
Aplikace, která se umístila i mezi nejlepšími pro určování počasí na App Storu. Rainonme vám ukáže přesně v minutách a hodinách, za jak dlouho bude u vás pršet. Vše samozřejmě vypočítá na základě vaší polohy, mraků, větru atd. Máte možnost vidět na přehledné mapě i pohyb mraků podle radaru

[appbox appstore id902156422 oldprice=“2,99€“]

Today is
Today is je užitečný widget do vašeho oznamovacího centra, kde vám ukáže, co se dnes děje a za kolik dní bude mít například někdo narozeniny nebo máte výročí a podobně. Kromě toho vás také umí upozornit, abyste už na nic nezapomněli.

[appbox appstore id917932612 oldprice=“0,99€“]

Attune
Netradiční přehrávač, který načte vaší hudební knihovnu a pak vám přehrává skladbu vždy jen deset sekund, pokud se vám skladba nelíbí nebo zrovna na ní nemáte náladu, tak jí přeskočí a začne hrát jinou. Vy si pak zvolíte, jestli chcete písničku poslouchat až dokonce nebo ne. Navíc umožňuje naprosto jednoduše tvořit playlisty a ovládat aplikaci zajímavým gesty, na které si rychle navyknete.

[appbox appstore id832184967 oldprice=“1,99€“]

Tripcoin
Tripcoin je aplikace, do které si zapisujete vaše výdaje, které jste například utratili při cestování po zahraničí. Tripcoin se zdá, že je sice jedna z mnoha aplikací na sledování financí, ale nabízí právě výhody pro všechny, co často cestují, jelikož si můžete přidávat částky ve více než 150 měnách po celém světě. K tomu nabídne skvělý a přehledný design a mnoho pokročilých funkcí včetně exportu do Excelu.

[appbox appstore id896518806 oldprice=“1,99€“]

Voice Polls
Voice Polls je aplikace, ve které si můžete vytvořit dotazník a sdílet jej mezi ostatní uživatele a získat tak rychlý přehled o něčem, co potřebujete. Umožňuje vkládat fotografie, videa a další.

[appbox appstore id887543008 oldprice=“2,99€“]

AURA
Aplikace AURA je nástroj pro úpravu vašich fotografií s opravdu skvělým a minimalistickým rozhraním, které si zamilujete. Nabízí vkládat netradiční filtry, písma, objekty a další. Samozřejmostí je sdílení na sociální sítě. AURA byla dokonce označeno jako jeden z nejlepší editorů a ohodnocena jako nejlepší aplikace dne.

[appbox appstore id881057428 oldprice=“1,99€“]

Chemio
Chemio vám přináší interaktivní periodickou tabulku, výpočet molární hmotnosti a 3D widget pro vytváření elektronové konfigurace atomu. Aplikace Chemio obsahuje všechny nezbytné chemické poznámky a informace pro studenty.

[appbox appstore id700723947 oldprice=“1,99€“]

Partyrs
Trochu netradiční hra s prvky z The Sims. Musíte se totiž postarat o postavičky, kterým pořádáte párty, ale každý má jiné požadavky. Vaším úkolem je, aby byli všichni spokojení. Hra nabízí poměrně povedenou grafiku.

[appbox appstore id908308532 oldprice=“1,99€“]

LockItUp
Odešli jste od svého PC nebo Macu a právě jste si uvědomili, že jste ho zapomněli zamknout? S aplikací LockItUp to můžete udělat na dálku pomocí svého iPhonu, iPadu nebo Apple Watch. Nemusíte být na stejné síti, prostě jen na internetu, zamknete počítač a je to. Nikdo se do něho nedostane.

[appbox appstore id982230788 oldprice=“3,99€“]

apps

Dnes nejčtenější

.