Zavřít reklamu

Apple TV 2014
Už příští týden, ve středu 9. září, se máme podle všech předpokladů dočkat nové Apple TV 4, která má být podle všech informací opravdu revoluční. Andrew Ambrosino proto vytvořil poměrně realistický koncept, který nám má přinést co nejbližší pohled na novinky, kterých bychom se podle spekulací měli dočkat. Ambrosino však nepřichází s konceptem samotného set-top boxu, ale uživatelského rozhraní a funkcí, které má 4. generace nabídnout.

U Apple TV 4 se totiž spekuluje o integraci Siri a podpoře plnohodnotného App Storu, tedy obchodu s aplikacemi, které budou navrhnuté přímo pro Apple TV. Nesmíme zapomenout ani na nový ovladač, který by měl nabídnout ovládání pomocí touchpadu nebo možná dokonce pomocí gest podobně jako Wii U.

Koncept tak zahrnuje všechny uvedené funkce do jednoho, včetně zcela nového uživatelského rozhraní, které by se ale ve skutečnosti nemělo zase tolik měnit a jen by mělo být obohaceno o nové funkce.

Nová Apple TV by měla dorazit k zákazníkům v průběhu října za méně než $200, což je ale mnohem více, než cena, za kterou se prodává současná generace. Lákadlem by samozřejmě měly být nové funkce včetně vylepšeného výkonu a budoucí možnosti předplatiti si streamovací službu od Applu.

Apple TV koncept

appletv-apps_samsung_es8000_front
appletv-glance2_samsung_es8000_front
appletv-home2_samsung_es8000_front

appletv-livejon_samsung_es8000_front
appletv-liveoffice_samsung_es8000_front
appletv-pip_samsung_es8000_front
tv-siriproactive_samsung_es8000_front-1
tv-siriquery_samsung_es8000_front

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.