Zavřít reklamu

212772_largerAby to nebylo Mac uživatelům líto, tak i pro ně jsme si připravili zajímavé aplikace pro Mac, tedy pro OS X zdarma každý den. Mac App Store však neobsahuje tolik aplikací, tudíž seznam těch zlevněných je často krátký nebo nebo méně zajímavý. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to neovlivníme. Aplikaci si můžete stáhnou tak, že kliknete na tlačítko „Stáhnout“ nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Fhotoroom X
Fhotoroom X je super rychlým a snadno použitelným fotoeditorem, který vám přináší několik skvělých filtrů. Aplikace dokáže proměnit vaše fotografie v nádherné umělecké výtvory. Fhotoroom X nabízí také nezbytné editační nástroje jako oříznutí, změnu velikosti, přetáčení snímků, vylepšování snímků (jas, stíny, vyvážení bílé, ostrost, kontrast, saturaci), HDR filtry a další. Podporuje mnoho různých formátů.

[appbox appstore id909212772 oldprice=“5,99€“]

ProjectorManager
ProjectorManager umožňuje ovládat všechny video projektory nebo displeje s PJLink®, které jsou připoojené ke stejné síti jako Mac. Aplikace umožňuje vzdáleně vypnout nebo zapnout projektor, udělat snímek, ztlumit zvuk, změnit vstupní zdroj a nehcat si zobrazit informace nebo hlášení o chybách. Projektory s PJLink najdete zde.

[appbox appstore id950244656 oldprice=“14,99€“]

Land Measure Pro
Aplikace, která umoňuje změřit plochu nebo vzdálenost na mapě. Můžete si tak změřit velikost nějakého pozemku jen tím, že přesně označíte místo, které chcete změřit a aplikace udělá vše za vás. Obsahuje i několik dalších funkcí.

[appbox appstore id849365334 oldprice=“4,99€“]

Mac Apps 11

 

Dnes nejčtenější

.