Zavřít reklamu

Apple Store - iconApple při své plánované schůzce ohledně nového Apple Storu v Mephisu odhalil, že chystá úplně novou generaci designu svých obchodů Apple Store, na kterou by měly přejít všechny oficiální Apple obchody po celém světě. Právě plánovaný Apple Store v Memphisu by měl být úplně první obchod, který design nové generace nabídne.

Apple Story nové generace by měly nabídnout skleněné průčelí, matné žulové vnější panely, přírodní dubové stoly a vyměnitelné výlohy. Je také pravděpodobné, že projdou změnou i výrobky a jejich uspořádání v rámci obchodu, ale informace nezacházejí do takových detailů.

Výrobky by ale měly být vystaveny o něco honosněji, jelikož by u nich měly být speciální displeje, na kterých by hrála videa nebo některá umělecká díla. Bohužel v současné době nejsou k dispozici žádné fotografie nebo náhledy, jak by mohlo vše ve výsledku vypadat.

Na celkovém návrhu se samozřejmě bude podílet Jony Ive, která na projektu spolupracuje už nějakou dobu spolu s Angelou Ahrendts. Ive totiž od svého povýšení na Chief Design Officer už nemá na starosti jen vzhled Apple produktů, ale podílí se právě i na designu Apple Storů, Apple Campus 2 nebo třeba balení pro všechny produkty společnosti.

Appel Store

 

*zdroj: 9to5mac

 

 

Dnes nejčtenější

.