Zavřít reklamu

Roadtrip icon
Společnost Nomad, který představila kvalitní stojánek a přenosné pouzdro pro Apple Watch, dnes představila produkt Roadtrip. Jedná se o adaptér do auta, se kterým si můžete nabíjet svůj iPhone. To byl ale nebylo nic neobvyklého, jelikož takových adaptérů jsou na trhu tisíce. Roadtrip však nabízí kromě běžného USB také USB-C a ještě vestavěnou powerbanku o kapacitě 3000mAh. Každý z obou portu pak slibuje výstupní proud 1,5A, což je více, než originální adaptér od Applu, tudíž by se měl iPhone nabíjet o něco rychleji.

Roadtrip je vyroben z hliníku v kombinace s plastem, tudíž nabídne poměrně elegantní a kvalitní zpracování. Po USB-C konektorem nechybí ani čtveřice diod, které vás informují o zbývající kapacitě powerbanky. Vzhledem k nižšímu výstupnímu proudu se jak adaptér, tak powerbanka hodí spíše pro napájení iPhonů, iPodů a Apple Watch. iPad totiž vyžaduje 2,1A nebo 2,4A.

Roadtrip je prozatím dostupný pouze formou předobjednávky za sníženou cenu $40. Nomad 15. října plánuje zvýšit cenu na $60 a 30. října začíná všechny předobjednávky odesílat. Roadtrip a další produkty od Nomad lze objednat i do České republiky, ale zaplatíte si za poštovné. V současné době společnost nabízí dopravu zdarma po celé USA pro všechny, kteří použijí slevový kód SHIPUS.

roadtrip
RoadTrip_USB-cropped_grande
roadtrip-2

Dnes nejčtenější

.