Zavřít reklamu

UAGTady končí sranda, UAG je obal, který vydrží ty nejhorší pády, to nejhorší zacházení a při tom všem, se váš telefon bude cítit jako v bavlnce. UAG Folio Case obal jsem dostal k testování před pár týdny a protože jsme si říkal, že by měl skutečně něco vydržet, do sepsání recenze jsem se nijak nehrnul, zajímalo mě totiž, jak si poradí s pády telefonu, jak zareaguje na teplo, které v posledních týdnech panovalo a zkrátka jak celkově obstojí. Po pár týdnech testování se konečně můžeme podívat zodpovědně na recenzi obalu, který splňuje armádní drop-stest standard MIL STD 810G 516.

AUG Folio Case je flipový obal, který je vyrobený z materiálu, jenž výrobce nazývá FrogSkin a je voděodolný. Ve výsledku je to něco mezi gumou, plastem a pěnovým polystyrenem. Právě díky tomuto materiálu se obal skutečně skvěle drží a to i v momentě, kdy máte zpocenou ruku. Obal má flipovou konstrukci s tím, že displej je zhruba o čtyři milimetry pod úrovní obalu. Pokud zavřete obal vrchní částí, pak se vejde přesně mezi okraj obalu a displej. Vše tedy funguje v podstatě jako takový špunt, díky kterému máte nad displejem a okolo něj zhruba půl milimetru tlustou vrstvu, která chrání celý telefon.

Co mě osobně velmi potěšilo je fakt, že i když se jedná o obal do extrémních podmínek, telefon do něj zkrátka vložíte a zamáčknete, tím celá instalace končí. Pokud tedy již nějaký ten obal máte a používáte jej během běžných dnů a chcete si pořídit UAG v momentě, kdy jdete například na bike nebo někam běhat po skalách, pak se nemusíte bát toho, že předělání obalů bude trvat déle než pár vteřin.

UAG

 

Tak jak to u flipových pouzder bývá zvykem, i tentokrát můžete dát do vnitřní strany části kryjící displej kreditní kartu, v tomto případě se sem vejdou tři karty, takže pokud jdete na bike, máte sebou kartičku pojišťovny, kreditku a občanku, což bohatě stačí ke všem šílenostem, které se chystáte dělat. Přední část drží na displeji díky poutku, které se magnetem přichytí k zadní části krytu. I když je telefon v pouzdře, stále působí kompaktně obzvlášť když uvážíte, jaké pády dokáže telefon v pouzdru přežít. Já jsem na něj například postavil dvanáct litrů vody ve skleněném barelu a telefonu se nic nestalo. Pád ze dvou metrů je pak naprostá hračka a to klidně na beton.

Folio Case

Obal není vodotěsný, přesto však chrání tlačítka hlasitosti a tlačítko Power Button , ovšem tlačítka pro změnu režimu zvonění a všechny porty jsou volné. S obalem můžete telefonovat i v momentě, kdy jej máte zavřený, v předním krytu je totiž díra na mikrofon.

3361(4)

Bavit se o kvalitě zpracování u obalu, který přežije téměř i přejetí tankem je zbytečné, jasně že je totiž vše tip-top. Co se mi líbí je fakt, že i když dostane telefon do těla obal stále drží a není poškozen, takže vám vydrží dlouho nejen telefon, ale i samotný obal, který jen tak neodřete nebo nezničíte. Obal je k dispozici pro iPhone 6 a taktéž i pro iPhone 6 Plus a zakoupit si jej můžete přímo zde.

IMG_9733
iPouzdro

Dnes nejčtenější

.