Zavřít reklamu

ffe0cd352be86779da867dbba98ee653
Nositelná elektronika má své speciální odvětví. Jedná se o chytrou elektroniku, do které byste to vůbec neřekli a alespoň na první pohled vypadají jako klasické „hloupé“ věci. V našem dnešním TOP 5 se podíváme na pět zajímavých nositelností, které jsou chytré až až, ale ani náhodou na to nevypadají. Přeci jen, pro více esteticky zaměřené čtenáře to může být problém při koupi. Když třeba nadhodím design Pebble Time, který vypadá skutečně geekovsky. Ve výběru najdete troje chytré hodinky, jeden přívěšek/náramek a jeden prstýnek. Pojďme se podívat na chytrou nositelnou elektroniku, která na to ani náhodou nevypadá.

Nevo Watch
O těchto krásných hodinkách jsme již na LsA psali. Jsou to skutečně moc pěkné hodinky s klasickým ručičkovým ciferníkem, který opravdu nepřipomíná nic chytrého. Hodinky jsou z Francie, ale skloubí se v nich i klasický švýcarský design. Hodinky jsou maximálně minimalistické a pro fanoušky tohoto směru by mohly být hodinky skutečným designovým skvostem. Nevo pochopitelně umí ukazovat čas, budík, ale dočkáme se i funkce počítání kroků. Pokud vás hodinky skutečně zaujaly, tak si můžete případně přečíst můj review článek.

Nevo-smart-watch-4

Withings Activité
Další hodinky, které cílí na minimalisticky zaměřené zákazníky. Jednoduché moto „V jednoduchosti je krása“ je zde jako na zlatém podnose. Hodinky se mi líbí dokonce více než Nevo, protože mají trochu svěžejší design. Hodinky jsou i tenčí a i lehčí, takže nejsou na ruce tolik znát. Jsou velice elegantní. Podle názvu můžeme poznat, že hodinky měří tělesné aktivity. Umí vzbudit pomocí vibrací, jsou vodotěsné. Velkou výhodou hodinek je implementace klasické baterie, takže hodinky vydrží klidně několik let. Bohužel, jak už to tak bývá, tak luxus a elegance něco stojí.

Withings-Activité-Fitness-Tracker

Misfit Shine
Náramek nebo náhrdelník. Jakto? Misfit Shine vlastně není ani jedno. Jedná se chytrý modulek, který buď umístíte do pásku na zápěstí nebo si ho můžete pověsit na krk. Rendery prozrazují, že na krku vypadá skutečně spíše jako módní doplněk než jako nositelná elektronika. Shine je jednoduchý activity tracker, který sbírá informace o vašich výkonech přes celý den a potom si je můžete prohlížet v aplikaci v telefonu. Shine je dostupný hned v osmi barevných provedeních. Pokud Misfit Shine neosloví některé dámy, tak mohu doporučit Misfit Swarovski Shine, který jakoby zapadl do každé truhličky se šperky.

  • Misfit Shine si můžete zakoupit přímo zde za 70 dolarů
misfit-copy-1408543425-NxHP-column-width-inline

Ringly
Prsten je zřejmě ten nejjednodušší doplněk, který si můžete vzít kamkoliv a kdykoliv a nic tím nezkazíte. Chytrý prsten Ringly se nemálo liší od chytrého prstenu MOTA. U něj se dbalo především na chytrost a na design nebo eleganci ne. Ringly je skutečně designově zaměřen. Můžete si klidně vybrat jaký drahokamu chcete aby vám krášlil prsten. K výběru je například smaragd nebo safír. Ringly se spojí s iOS nebo s Android telefonem a umí vás upozorňovat o příchozích hovorech, SMSkách, E-mailech nebo notifikacích z aplikací jako například Facebook, Twitter, Instagram nebo Snapchat. Pro dámy ideální.

Ringly-1

Samsung Gear S2
Zřejmě nejkontroverznější výběr. Ať si kdo chce co chce říká, nové hodinky od Samsungu vypadají skutečně skvěle a opravdu mě mrzí, že nejspíše nebudou kompatibilní s iOS. Ať už jde o rendery nebo fotky z Instagramu Dennise Miloseskiho. Gear S2 sice nemají klasický ručičkový ciferník, ale když si zvolíte nějaký pěkný, který připomíná klasické ciferníky, tak hodinky by hodinky mohly vypadat velice pěkně. Ocelové zpracování také zlepšuje celkový dojem. Bohužel zatím o hodinkách nemáme moc informací nebo technických specifikací. Všechny důležité informace se dozvíme až na veletrhu IFA, který začíná 3. září.

DennisMiloseskiInstagramSamsungGearS2_icon

Dnes nejčtenější

.