Zavřít reklamu

RazerMamba2015_icon
Pokud jste vášnivý hráč, rád hrajete hry, tak jste se zřejmě s firmou Razer už stačil seznámit a pravděpodobně vám některý z jejich produktů krášlí stůl. Pokud hledáte herní příslušenství, tak vás skutečně mohu odkázat na firmu Razer, protože lepší jen těžko seženete. Pokud jste takový hráč, o kterém jsem mluvil, tak před vámi asi těžko stojí Mac, ale pokud skutečně ano, tak pro vás mám dobrou zprávu, protože firma Razer představila myš Razer Mamba pro rok 2015. Abyste tomu dobře rozuměli, existuje i Razer Mamba, která byla představena v roce 2012, ale právě proto Razer představil zbrusu novou myš. Nová Mamba je ergonomičtější, lépe tvarovaná a nabízí barevné efekty. Co lepšího si může hráč přát?

Razer Mamba je skvěle zpracovaná myš. Nabídne skvělou přesnost, kterou potřebujete při hraní nebo při „prohrabáváním“ se několika otevřenými okny. Razer Mamba umí technologii Chroma lighting efekt, což znamená, že myš dokáže rozsvítit postranní proužky a můžete si nastavit jestli se mají barvy přelívat rychle nebo plynule nebo jestli má svítit jenom jedna barva a tak dále. Bohužel podsvícené logo Razer chybí. Razer do této myšky také implementoval technologii, kterou nazval Adjustable Click Force Technology. Funguje to zhruba tak, že si například nastavíte citlivost tlačítek, což se například hodí při hrách, kde se musíte plížit nebo provádět nějaké stealth akce anebo třeba při akcích s odstřelovací puškou. Zkrátka, když chcete mít totální kontrolu nad akcemi, které děláte. Tuhle funkci si dokonce Razer patentoval, což může nasvědčovat tomu, že s technologií má ještě velké plány.

Razer_Mamba_2015_2_icon

Myš Razer Mamba má vlastní baterii, kterou můžete nabíjet buď klasickým microUSB kabelem, který pochopitelně dostanete v balení nebo nabíjecím dokem, který vypadá moc pěkně, ale hodí se spíše, když chcete myš nabíjet a přitom ji nepoužívat, což se nestává běžně. Jediné co budete potřebovat k používání je volný USB konektor a nutné ovladače, které stáhnete z oficiálních stránek Razer. Integrovaná baterie by měla vydržet zhruba dvacet hodin hraní, takže klidně i několik dní. Myš váží přibližně 125 gramů, takže to jen podtrhuje kompaktnost a pohodlné používání. Na myši je celkem devět programovatelných tlačítek, jejichž funkce si nastavíte přímo v aplikaci nebo v nastavení operačního systému.

razer-mamba-tech-top

Myš je velice pěkná a působí velice kvalitním dojmem a dojmem, že je radost s ní pracovat. Líbí se mi rozsáhlá možnost konfigurace podsvícení a dok, který se k myši prodává, i když bych ho asi nevyužil. Myš bohužel zatím nevstoupila na trh, ale internetový obchod Alza.cz již produkt připravuje. Prozatím můžete na oficiálních stránkách zanechat svůj e-mail a Razer vás včas upozorní, že produkt vstoupil na trh. Pochopitelně i my na LsA budeme pečlivě sledovat situaci a včas se dozvíte, že se myš Razer Mamba začala prodávat.

RazerMamba2015_3_icon

Dnes nejčtenější

.