Zavřít reklamu

iPhone 6s Rose gold iconUž jen dva týdny nám zbývají do spekulovaného představení iPhonu 6s, iPhonu 6s Plus a Apple TV a Apple stále nevydal oficiální pozvánku, která nám datum potvrdí nebo upřesní. Nyní se objevily spekulace, že se konference bude konat v Bill Graham Civic Auditorium v San Franciscu.

Zpravodajský server San Francisco Hoodline uvedl, že hlediště je rezervováno pro soukromou akci do 13. září a budovu by po dobu rezervace měla hlídat bezpečnostní stráž, která bude dohlížet, aby se nikdo nepovolaný nedostal dovnitř. Událost je označena jako „veletrh“ a měla by probíhat od 4. do 10. září, což potvrzuje spekulované datum 9. září, jelikož nějaký čas potřebuje Apple aby vše připravil.

starlogo2-800x544

Navíc v předložených dokumentech je popsáno, že společnost během pronajmutí budovy odstraní čtyři okenní panely, aby mohla do oken umístit symboly „hvězd.“ Jenže ony hvězdy jsou popsány hned dvěma způsoby. První je zcela typická hvězda a druhá má nestandartní tvary a zejména horní část je nakloněna přesně tak jako stopka jablka v logu společnosti. Do hvězdy by se pak vešlo celé jablko, tudíž hvězda je jen jakýmsi klamem, aby nebylo vše prozrazeno. K tomu všemu by si jen tak nějaká společnost nedovolila vyrvat rámy z oken, aby vše vypadalo dokonale, jak chce.

V minulých letech se Apple rozhodl svůj iPhone event pořádat hned na několika místech po celé Bay Area, takže by bylo lehce neobvyklé, aby se nyní rozhodla uspořádat svou konferenci na novém místě. V roce 2014 byla událost ve Flint Center v Cupertinu, zatímco v roce 2011 a 2013 se konaly v areále společnosti. V roce 2010 a 2012 se události konaly v Yerba Buena Center for the Arts.

Zatím tedy není stále jasné, kde se bude event konat, ale během 16 dnů by nám měl Apple rozposlat pozvánky, kde bude přesný čas, datum i místo konání.

iphone-6-Event

*zdroj: Macrumros

Dnes nejčtenější

.