Zavřít reklamu

icon 170326_largerV tomto článku bychom vám chtěli krátce představit několik aplikací pro Mac, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

9 Clues
Zachraňte svou nejlepší přítelkyni a celé město před děsivou hrozbou. Vaše přítelkyně je totiž novinářka, která odjela napsat reportáž o festivalu ve městě Serpent Creek. Bohužel zmizela a její poslední volání bylo na váš telefon. Hra 9 Clues nabízí 53 lokací, 13 miniher a strhující příběh v 50.letech v Americe.

  • Původní cena: $6,99
    Stáhnout: 9 Clues
screen800x500

Backgammon HD
Klasická populární desková hra Backgammon s pěknou grafikou a intuitivním uživatelským rozhraním. Pusťte starosti z hlavy a zahrajte si Backgammon.

screen800x500 (3)

AudioBurner
AudioBurner je profesionální vypalovací aplikací. Nabízí vypalování hudby na CD a také dokáže vymazat přepisovatelné CD. Dále nabízí 74 různých jazyků. Podporuje: CD, DVD, HD-DVD a BD.

audioburn-e1435332590725

MarkdownD
MarkdownD je aplikací, která je velmi snadno ovladatelná a nabízí i podporu českého jazyka. Aplikace podporuje standardní Markdown, CommonMark a GFM, automatické ukládání a mnoho dalšího.

  • Původní cena: $9,99
    Stáhnout: MarkdownD
screen800x500 (1)

Quick CSS Button
Aplikace Quick CSS Button pomůže především vývojářům. S Quick CSS Button vytvoříte snadno a rychle tlačítko, které můžete upravovat do různých velikostí, aniž by ztratilo na kvalitě. Stačí pár kliknutí a vaše tlačítko je připraveno k použití.

o-e1436281118215

Pattern Doodles
Pattern Doodles je grafickou aplikací, která se zaměřuje na vytváření všemožných vzorů. Vaše výtvory mohou být ukládány ve formátu jpg. Pokud máte náladu být trochu kreativní a užít si trochu legrace, je Pattern Doodles pro vás to pravé.

screen800x50015-e1437476761900

Memory Cleaner X
Memory Cleaner X je aplikací, která monitoruje spotřebu paměti a vyčistí i paměť vašeho Macu. Tato aplikace zvýší výkon Macu velmi snadno a rychle.

screen800x500 (2)
mac apps imore

Dnes nejčtenější

.