Zavřít reklamu

icon 826309_largerDnes jsme pro vás připravili 7 zajímavých aplikací pro Apple Watch, které by neměli uniknout vaší pozornosti. Pokud jste šťastnými majiteli těchto skvělých hodinek, tak se s námi pojďte blíže podívat na 7 vybraných aplikací, které se zaměřují např. na zdraví, překlad či na vyhledávání restaurací, kaváren a dalších míst okolo vás. Jedná se o aplikace iTranslate, Calcbot, Cue, Yelp, Strava, FitStar Yoga a Walkmeter. 

 

iTranslate
iTranslate je skvělou aplikací, která vám pomůže bořit jazykové bariéry. Za pomocí této aplikace můžete hovořit jakoukoliv řečí během okamžiku. ITranslate podporuje více než 90 světových jazyků a umí překládat jednotlivá slova, fráze i text.

Výstřižek

Calcbot
Calcbot je inteligentní kalkulačka a zároveň převaděč měny. Aplikace nabízí možnost ukládání operací, vypočítání dýška, vědeckou kalkulačku, synchronizaci s iCloud a mnoho dalšího.

  • Původní cena: Zdarma
    Stáhnout: Calcbot

Výstřižek

Cue
Cue je zajímavou aplikací, která vás přinutí dělat určité věci, které budou ku prospěchu vašemu zdraví. Stáhněte si tuto aplikaci a začněte začleňovat tyto jednoduché aktivity do vaší každodenní rutiny. Od aplikaci budete dostávat malé šťouchance, abyste nezapomněli pít vodu, začali se trochu hýbat, protahovat, soustředili se na dýchání a držení těla a další aktivity. Začněte si lehce budovat zdravé zvyky s aplikací Cue.

  • Cena: Zdarma
    Stáhnout: Cue

Výstřižek

Yelp
Ať už hledáte výbornou pizzerii, která je momentálně otevřená nebo nejbližší kavárnu, tak Yelp je ideálním lokálním průvodcem, který vám pomůže najít nějaké místo, kde se můžete dobře najíst, obchody, bary, místa na relaxaci a zábavu. Pročtěte si jednotlivá hodnocení od zákazníků, kteří dané místo navštívili před vámi.

  • Cena: Zdarma
    Stáhnout: Yelp

Výstřižek

Strava
Sledujte trasy, které běháte a jezdíte na kole za pomocí GPS, připojte se k různým výzvám a sledujte, jak si vedete v porovnání s vašimi přáteli. Strava vám také nabízí detailní statistiky jako vzdálenost, tempo, rychlost, spálené kalorie a další. S touto aplikací také můžete vyhledávat nové trasy na běhání či jízdu na kole.

  • Cena: Zdarma
    Stáhnout: Strava

Výstřižek

FitStar Yoga
Procvičujte jógu kdykoliv a kdekoliv s FitStar Yoga. Ať jste začátečník nebo expert na jógu, tak vám aplikace poskytne přesně to, co budete potřebovat.

Výstřižek

Walkmeter
Walkmeter je velmi užitečnou aplikací pro všechny, kteří jsou nadšenými turisty. Aplikace nabízí jednoduché a intuitivní ovládání a umožní vám shlédnout všechny důležité statistiky (čas, vzdálenost a další).

Výstřižek

Apple Watch apps

Dnes nejčtenější

.