Zavřít reklamu

pšečdrfc veedo misfitSpolečnost Speedo na sebe strhla pozornost celého světa naposledy v roce 2008, když v jejich plavkách LZR Racer získal Michael Phelps osm zlatých medailý a stanovil řadu světových rekordů. Právě o celotělových plavkách LZR Racer v té době mluvila odborná veřejnost jako o něčem, co pomohlo tomuto borci k dalším rekordům a medailím, kterých měl v té době doma už osm z předchozí olympiády.

Nyní se Speedo opět hlásí o slovo a tentokrát v oblasti nositelné elektroniky, kde se spojilo se společností Misfit. Novinka nese název Speedo Shine a dokáže zaznamenat informace z bázenu s takovou přesností, jako žádný jiný snímač na světě. Speedo Shine je totiž zařízení vytvořené speciáně pro měření plavání a dokáže měřit vzdálenost, kterou jste uplavali a to jakýmkoli plaveckým stylem, počítá kalorie, počet kroků, spánkovou aktivitu a další věci, na které jsme zvyklí od běžných trackerů. Novinka však dokáže také rozpoznat jednotlivé plavecké styly a podle nich vyhodnotit náročnost na spalování kalorií a tak dále.

Speedo Shine je vodotěsný do 50 metrů a baterie vydrží šest měsíců s tím, že následně ji vyměníte za standardní baterii do hodinek, která stojí pár desítek korun. Synchronizace s iPhonem probíhá pomocí Bluetooth. Plavce navíc potěší, že měření probíhá buď v momentě kdy mají náramek na ruce nebo i v momentě, kdy jej připnou pomocí spony k plavkám. Místo displeje najdete na Speedo Shine 12 LED diod, které vás informují o dosažení deního cíle v počtu uplavaných kilometrů nebo spálených kalorií.

speedo_2000x2000_water_withlogos-copy

Novinka se tedy chlubí nejen špičkovou přesností, ale také tím, že nabízí kromě měření při plavání také veškeré standardní funkce dnes prodávaných trackerů. Není tedy určena jen pro plavce, kteří žijí více ve vodě než na suchu, ale pro každého kdo si chce občas zaplavat a mít svá data pod kontrolou. Speedo Shine bude v prodeji od 1. září a to pouze na speedo.com, Misfit.com a v Apple Store prodejnách za cenu 79,99$.

speedo_2000x2000_app_1-copy
speedo-shine-21

Dnes nejčtenější

.