Zavřít reklamu

Apple Watch - iconNěkteří možná už ani nedoufali, že k nám první generace Apple Watch skutečně dorazí, ale opak je pravdou. Jeden z našich bystrých čtenářů projížděl oficiální stránky Applu a narazil na informace o Apple Watch v češtině. Jak sám podotýká, pravděpodobně se jedná o chybu ze strany Applu a my s ním souhlasíme, ale na druhou stranu to jasně dokazuje, že Apple chystá pravděpodobně již brzy vydat Apple Watch pro český trh. 

 

Kdyby totiž nic neplánoval, jen těžko by si dal tu práci s překladem téměř všech popisů a informací do češtiny. Podle čtenáře by informace měly být na adrese:

http://www.apple.com/cz/shop/watch/family/apple-watch-sport/detail

Bohužel mně osobně se neobjevila stejná stránka, ale i tak se mi na ní objevily nekteré informace týkající se Apple Watch v češtině, které rozhodně nepatři k jinému produktu. Nahoře stačí kliknout na „Prozkoumat“ a objeví se vám stejná stránka jako můžete vidět na obrázku níže. Pokud sjedete na konec stránky, lze vidět další popis v češtině, který udává rozměry a jiné doplňující informace označené hvězdičkou. Na čtenářovo snímek obrazovky se můžete podívat níže, pod ním pak najdete můj vlastní snímek, který také obsahuje české popisky.

Snímek obrazovky 2015-08-18 v 19.00.13

Snímek obrazovky 2015-08-18 v 19.41.54

Za informaci a fotografii děkujeme našemu čtenáři Fandovi!

Dnes nejčtenější

.