Zavřít reklamu

iPhone 6s Rose gold iconDvojice největších hráčů na poli poskytování mobilních služeb v Německu se připravuje na prodej iPhone 6s a iPhone 6s Plus, který by měl být zahájen v pátek 18. září. Oba operátoři totiž zcela jistě očekávájí začátek prodeje nových iPhonů právě v tento den, který navíc odpovídá i všem předchozím spekulacím a zvykům společnosti, jelikož nový model iPhonu se vždy začne prodávat následující pátek po jeho představení.

Na začátku tohoto měsíce totiž server Buzzfeed, který už v minulosti několikrát úspěšně předpověděl datum konání Apple eventů, zveřejnil datum 9. září, kdy by se podle jeho slov měl konat Apple event, na kterém společnost představí iPhone 6s, iPhone 6s Plus a Apple TV. Následující pátek je právě zmíněného 18. září, což přesně odpovídá přípravám obou největších mobilních operátorů sousedního Německa.

Zahájení předobjednávek iPhone 6s a iPhone 6s Plus by mělo začít o týden dříve, tedy v pátek 11. září. Doposud ale není zcela jisté, zda Apple předobjednávky pro nejnovější modely doopravdy spustí, ale takový Deutsche Telekom už začal přijímat rezervace na chystané telefonu od Applu.

Například minulý rok představil Apple iPhone 6 v úterý 9. září, poté v pátek 12. září začaly předobjednávky a 19. září se začal iPhone 6 a iPhone 6 Plus prodávat v první vlně, tedy i v sousedním Německu. Vše by se tak mělo nést v podobném duchu i tento rok.

Do České republiky by se měl iPhone 6s dostat pravděpodobně až ve třetí vlně, tedy přibližně o měsíc později. Přesné datum není zcela jasné, ale minulý rok začal prodej iPhonu 6 v pátek 24. října a na Slovensku přesně o týden později. Z toho vyplývá, že iPhone 6s by se u nás mohl začít prodávat v pátek 23. října, ale nic není jasné, jedná se jen o spekulace vyvozené na základě předchozích skutečností.

iPhone 6s Rose Gold

*zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.