Zavřít reklamu

Griffin Watchstand iconAť už to tak chceme nebo ne, tak s výdrží Apple Watch to není nijak slavné. Vždy se najdou tací, kteří budou tvrdit, že jim výdrž Apple Watch vyhovuje a tak dále. Dnes si ale ukážeme zajímavé příslušenství pro Apple Watch. Jedná se o stojánek Griffin Watchstand, který má pouze jedinou práci na starost, a to mít hodinky Watch na sobě, když je mít nemůžete vy. Jde o to, že stojánek, jak jste si asi domysleli, funguje i jako dock pro nabíjení, přičemž tam zkrátka hodinky odložíte a ony se budou nabíjet. Griffin Watchstand nemá žádné funkce navíc nebo nějaký vlastní software, ale to co skutečně dokáže, je nabít vaše Apple Watch, což je činnost, kterou budete dělat více než často

Hodinky jsou pořád s vámi, Apple Watch je vlastně kousek vás a dokud jste vzhůru, tak je budete chtít mít na ruce. Ale co, když se rozhodnete jít se vyspat, pokud nepotřebujete nutně monitorovat váš spánek, tak si můžete hodinky klidně na noc sundat a můžete je dát na nabíječku. No a právě pro to nejlépe poslouží stojánek Watchstand. Najdete mu zkrátka místo na nočním stolku, propojíte se zásuvkou a máte skvěle vypadající stojánek na hodinky a jistotu, že ráno bude baterie opět plná.

griffinwatchstand

Není to žádný elegán a pokud máte domácnost vydesignovanou až do poslední rolety, tak zřejmě sáhnete pro nějaký jiný stojánek, koneckonců a trhu je spoustun stojánků nebo doků pro vaše Apple Watch, tudíž vás zřejmě nepřekvapí, že stojánek od Griffin cílí hlavně cenou. Griffin Watchstand má i místo pro váš iPhone, nutno ale zdůraznit, že se jedná pouze o místo, kam iPhone odložíte, nabíjet se skutečně nezačne. Watchstand má pouze jeden vývod a ten je z magnetické nabíječky hodinek.  Stojánek má jediné výrazné minus a to, že není nijak extra pěkně vyveden. Jde o to, že pokud budete hledat, a nezabere vám to ani moc času, tak najdete daleko hezčí stojánky, které plní stejnou funkci – nabíjení. Dle mého názoru si ale Griffin Watchstand vybere dost lidí už jen kvůli nízké ceně. Zmiňoval jsem, že cena tohoto stojánku zřejmě bude hitem. Stojánek zakoupíte za cenu 30 dolarů. Sice vás vyjde na zhruba 800 korun, ale přijde mi to jako správně utracené peníze. Je to zkrátka akorát elegantnější a praktičtější způsob nabíjení.

  • Stojánk Griffin pro vaše Apple Watch si můžete zakoupit přímo zde
Griffin Watchstand

Dnes nejčtenější

.