Zavřít reklamu

Apple TV logoPoznáte nejakú spoločnosť, ktorá by vás v prípade problémov s výrobkom kontaktovala sama od seba? Jedna by sa určite našla a je ňou Apple. Práve v týchto dňoch začala kalifornská spoločnosť sama od seba kontaktovať ľudí, ktorí si v poslednom období kúpili Apple TV a mali s ňou problémy, ktoré sa už snažili vyriešiť cez komunitné fórum spoločnosti. Ako sa zdá, tak Apple predsa len sleduje svoje fórum a rozhodol sa kontaktovať ľudí cez e-mail, v ktorom im vysvetľuje, že niektoré kusy Apple TV expedované v poslednom období sú chybné a spoločnosť im ponúka bezplatnú výmenu za nový, funkčný kus.

Apple v e-mailoch spomína, že problémy sú spôsobené jednou chybnou súčiastkou, ale Apple neuviedol, ktorou. Jedná sa samozrejme o vynovený model Apple TV tretej generácie, ktorý sa dostal do predaja minulý rok a obsahoval novší model procesoru Apple A5. Problém sa s vysokou pravdepodobnosťou týka len veľmi malého množstva zariadení, keďže spoločnosť k nemu nedala žiadne verejné vyhlásenie a rovno začala vymieňať poškodeným zákazníkom kus za kus. Rovnako tak nespustila žiadny výmenný program, ako to mala vo zvyku u ostatných produktov, ktoré trpeli nejakým problémom a sťažovalo sa naň viac užívateľov, než v prípade Apple TV. Na druhú stranu sa ani nie je čomu čudovať, iPhone má niekoľkonásobne vyššie predaje ako Apple TV.

A takto vyzerá e-mail, ktorý vám Apple pošle sám od seba, pokiaľ zistí, že ste jedným z užívateľov, ktorí sa sťažovali na problémy s Apple TV:

„Chápem vaše znepokojenie, Apple nemá vo zvyku kontaktovať zákazníkov takýmto spôsobom. Len sa chcem uistiť, či máte toto zariadenie a či mám správnu adresu. Pošlem vám novú Apple TV a zároveň vám na e-mail posielam známky FedEx, aby ste mohli poslať starý kus naspäť. Po obdržaní starého kusu vám pošleme darčekový kupón iTunes ako odškodné za vzniknuté problémy,“ uvádza Apple vo svojom e-maili. Spoločnosť navyše začala kontrolovať sériové čísla u všetkých kusov Apple TV a spoločnosť preto kontaktuje aj tých užívateľov, ktorí so svojou TV nemajú zatiaľ žiadne problémy.

Apple TV

*Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.