Zavřít reklamu

Bucardo apple watchSpolečnost Bucardo se soustředí na přenesení moderních produktů do Vintage stylu a k tomu samozřejmě patří také kapesní hodinky, které dříve musel mít každý správný gentleman. Nyní máte možnost mít své kapesní hodinky i vy, ale protože jsme přece jen o století dál, budou ukrývat apple Watch.

Bucardo vytvořilo speciální pouzdro a řetízek, který přemění Apple Watch v kapesní hodinky a umožní vám tak vrátit se do minulosti alespoň stylem, který takto upravené hodinky prezentují, přitom jim však nechybí jediný detail. Hodinky navíc budete mít možnost vložit do pouzdra s cenou od 100$ do 5000$ a zda se bude jednat jen o pozlacený obal nebo o kompletně zlaté pouzdro s dimanatem, záleží jen na vašem vkusu a budgetu.

Každé pouzdro vám přijde domů v krabičce z cedrového dřeva, která bude sloužit také jako na bíječka na hodinky. V současné době můžete obaly získat za zvýhodněnou cenu přes Kickstarter a to přímo zde. Pokud jste tedy Vintage nebo hipster, pak je to něco, co rozhodně musíte mít!

Bucardo Apple Watch

Dnes nejčtenější

.