Zavřít reklamu

iPhone 6s Rose Gold icon

Výroba displejů pro iPhone 6s už začala, jelikož nový iPhone by měl Apple představit už za necelý měsíc, konkrétně 9. září. Dodavatelské řetězce už vyrábějí komponenty pro chystaný iPhone ve velkém a díky tomu máme možno zhlédnout více a více úniků. Jedním takovým je i nejnovější video, které nabízí podrobný pohled na displej iPhone 6s a dokonce na porovnání s displejem iPhonu 6.

Díl se podařilo získat serveru MacManiack, který má své zdroje u dodavatelů. Displej ve videu je shodný s tím, jehož snímky jsme mohli vidět už v minulosti například od serveru 9to5mac. Displej iPhonu 6s je ve velikosti a ve všech rozměrech shodný s tím, kterým disponuje iPhone 6, ale přeci jen tu několik rozdílu lze nalézt. Například na zadní straně se schovává již v minulosti zmíněný výřez, který pravděpodobně bude sloužit pro umístění motorku pro Force Touch technologii. Změnou také prošel flex kabel nebo Touch ID kabel.

Přední část obou displejů je naprosto shodná, tudíž i umístění FaceTime kamery, reproduktoru nebo otvoru pro Home tlačítko s Touch ID. Jak výška, tak šířka a dokonce i hloubka jsou naprosto stejné, což nám naznačuje, že Apple bude pravděpodobně zvětšovat tloušťku telefonu až v samotné konstrukci těla, aby do iPhonu 6s mohl přidat technologii Force Touch a také zabránil známé aféře „bendgate.“

iPhone 6s Force Touch

13850-8952-Screenshot-2015-08-10-211846-l

*zdroj: appleinsider

Dnes nejčtenější

.