Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus koncept iconVzhledem k oblíbenosti většího modelu iPhone 6 Plus, se předpokládá, že jej Apple představí i letos a pravděpodobně i příští rok, tudíž se bude jednat o iPhone 7 Plus. Představení většího modelu v roce 2016 je předpokládáno také z toho důvodu, že větší iPhone byl v Číně opravdu úspěšný a právě na čínský trh se v poslední době Apple hodně soustředí a snaží se zde nabídnout všechny své nejnovější i stávající služby.

Právě kvůli těmto předpokladům vytvořil designér z TheTechnoToast koncept iPhone 7 Plus. Bohužel se jedná jen o jeden jediný obrázek konceptu, ale i ten nám poměrně jasně ukazuje, jak by například mohl větší z příští generace iPhonů vypadat.

Už nějakou dobu se spekuluje, že iPhone 7 nabídne zabudované Home tlačítko s Touch ID přímo v displeji telefonu a právě proto nechybí ani u tohoto konceptu. iPhone 7 Plus by podle autora měl nabídnout jedinečný displej bez okolních rámečků, což vypadá přinejmenším zajímavě. Dále by měl podle designerových představ telefon disponovat Force Touch displejem, bezdrátovým nabíjením pomocí speciálního docku nebo přes Wi-Fi, tloušťkou 4,55 mm, což by bylo méně než Oppo R5, 3k displejem s uhlopříčkou 6,3 palců, baterií o kapacitě 5000 mAh s třídenní výdrží na jedno nabití, 32-megapixelovým zadním fotoaparátwm a 7-megapixelovým předním fotoaparátem. Specifikace jsou to poměrně futuristické a pravděpodobně se jich už příští rok nedočkáme.

Poslední zajímavostí je, že podle autora by měl iPhone 7 a iPhone 7 Plus nabídnout iOS X. Právě vzhledem k tomu, že Apple zavedl po desktopovém Systému 9 právě OS X, kde X má značit 10, by se i něco podobného mohlo stát u mobilního systému iOS. Tedy žádný iOS 10, ale iOS X. Samozřejmě, že v tomto případě se jedná jen o rozdílné značení, ale v případě OS X šlo o obrovskou změnu oproti předchozím generacím systému a tudíž by si něčím podobným mohlo projít také iOS.

Obrázek konceptu níže je po rozkliknutí možné stáhnout v rozlišení 7 680 x 4 320, tudíž si jej můžete nastavit i jako pozadí pro kterýkoli PC nebo Mac klidně i s 5k Retina displejem.

iPhone 7 Plus koncept

*zdroj: thetechnotoast.deviantart.com

Dnes nejčtenější

.