Zavřít reklamu

0782f14b-80e4-4174-a56b-9214ec302d18
Dnes bude řeč o další zajímavé možnosti, jak začít s chytrou domácností. Půjde o chytrý termostat Ecobee3, který můžete ovládat svým iPadem nebo třeba hodinkami Apple Watch. Pokud jde o bussines s chytrými termostaty, tak se mně a zřejmě i většině z vás vybaví firma Nest, která mimo chytré termostaty produkovala i chytré senzory všeho možného nebo například detektory kouře. Ale produkty firmy Nest nepodporovaly Apple Homekit, tak dost možná proto je Apple přestal ve svých obchodech prodávat. Dnes ale, jak už jsem zmínil, bude řeč o chytrém termostatu Ecobee3, který Homekit plně podporuje. Pojďme se podívat, co všechno vám může nabídnout

Začít musíte se stažením aplikace Ecobee. Pochopitelně k používání Ecobee3 není nezbytné mít iPad, protože displej Ecobee3 je dotykový a tak všechno co ovládáte na iPadu můžete ovládat na displeji termostatu. Ale, jak zřejmě tušíte, používání iPadu má svá pozitiva. V iOS aplikaci si totiž můžete prohlížet grafy, díky kterým si můžete lépe naplánovat akce. No a nesmím opomenout zmínit, že s iPadem nemusíte skákat z místnosti do místnosti abyste přepnuli termostat. Konektivita je vyřešena pomocí Wi-Fi, termostat se tak sám připojí k domácímu internetu.

Aplikace v iPadu nabízí i pohled na aktuální i budoucí počasí. Pokud doma netopíte kotlem nebo krbem a váš termostat vám přijde zastaralý a chcete pomalu, ale jistě udělat z vaší domácnosti chytrou, tak Ecboee3 může být skvělý začátek. Zaujme především díky jednoduchému a pohodlnému používání pomocí vašeho iPadu nebo případně Apple Watch. Regulace vašeho termostatu nebyla nikdy tak snadná ani zábavná.

  • Chytrý termostat Ecobee3 si můžete zakoupit za cenu 230 dolarů
ecobee3_smart_thermostat_3

Dnes nejčtenější

.