Zavřít reklamu

222469_largerV tomto článku bychom vám chtěli krátce představit několik aplikací pro Mac, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

SystemDoctor
SystemDoctor je užitečným nástrojem, který vám poskytne optimalizaci disku a paměti Macu. Aplikace dokáže vyčistit nepoužívané soubory, což vám poskytne mnohem více místa na disku. U starších Macu by vám aplikace mohla také pomoci ke zrychlejí celého systému. Neváhejte a stahujte

doctor-e1434378512561

Cutie Monsters
Cutie Monsters je jednoduchou a pěknou aplikací vytvořenou speciálně pro batolata a předškoláky. Malí uživatelé musejí řešit různé zábavné hádanky a puzzle. Ideální především pro vaše ratolesti.

screen800x500

iOS-Apps

Dnes nejčtenější

.