Zavřít reklamu

ice cubes iconCítíte se, jak kdybyste měli právě roztát jak zmrzlina nebo kostka ledu na přímém Slunci? Vůbec se vám nedivím, mám naprosto stejný pocit. Současná horka je nejlepší trávit u vody a ve stínu. Jenže ne zrovna všichni z nás si mohou dovolit ležet celý den jen někde na pláži nebo prostě na zahradě u bazénu. Máme své povinnosti a musíme fungovat úplně stejně, jako kdyby venku horka právě netrhala rekordy. Ne, že bych si na léto stěžoval, věřím, že i většina z vás ho upřednostňují před zimou, ale občas už je toho na nás hodně.

Kdyby alespoň nesálalo horko i ze všeho ostatního kolem vás. Už jen při pohledu na počítač před vámi se vám dělá horko. A právě to můžeme napravit. Nemáme žádný super tip, jak se zchladit, ale můžete si alespoň navodit pocit, že je něco chladné. Přinášíme 8 tapet pro váš Mac nebo PC, které vám dodají pocit chladu a zimy. Potit se asi nepřestanete, ale i ta představa chladu při pohledu na obrazovku vašeho počítače s jednou z uvedených tapet, je trochu ochlazující.

Po rozkliknutí obrázku níže se vám zobrazí wallpaper v plném rozlišení, který si můžete stáhnout a nastavit jako pozadí pro váš Mac nebo PC.

ice_cubes___closeup-wallpaper-1920x1200 (kopie) ice_cubes_3-wallpaper-2560x1600 (kopie) 6082-8 (kopie) 6502-8 (kopie)

maxresdefault (kopie) 13216 (kopie) three-ice-cubes (kopie) an-ice-cube-beginning-to-melt-on-a-blue-background (kopie)

Dnes nejčtenější

.