Zavřít reklamu

iPhone 6s Force TouchPoslední dobou vyplouvá na povrch o iPhone 6s jeden únik za druhým. Několik z nich dokonce jasně naznačuje, že nejnovější iPhone nabídne Force Touch displej. Nebylo by to ani takovým velkým překvapením, vzhledem k tomu, že Apple jej použil už u Apple Watch a dokonce i technologii přenesl do svého trackpadu pro 12″ Retina MacBook a MacBook Pro. Právě díky tomu si můžeme celkem přesně udělat představu o tom, jak by mohla technologie Force Touch fungovat na iPhone 6s.

Jeden ze čtenářů Cult of Mac neváhal a vytvořil zajímavé ukázkové video, kde odhaluje jen střípek z toho, jak by mohla technologie na jablečném telefonu fungovat. Jednou z oblastí, kde by mohla být Force Touch technologie šikovně použita je ovládací centrum, ve kterém lze vypnout nebo zapnout Bluetooth, Wi-Fi apod. Pokud by měl iPhone 6s a iPhone 6s Plus Force Touch displej mohli byste jako doposud jednu z funkcí zapnout/vypnout, ale při silnějším stisknutí byste byli automaticky přesměrování do nastavení určité funkce, což by mnohdy rozhodně přišlo vhod. Něco podobného přinášejí i mnohé tweaky ze Cydie a právě z jailbreak scény se Apple mnohdy inspiruje.

Samozřejmě se jedná jen o jednu jedinou funkci a Apple by jich do systému zavedl mnohem více, podobně jako to udělal u Apple Watch, kde Force Touch displej dokáže mnohdy zrychlit a zjednodušit ovládání. Nová technologie by také mohla celkově zjednodušit menu Nastavení buďto celého systému nebo i několika dalších aplikací.

Force-Touch-780x377

Dnes nejčtenější

.