Zavřít reklamu

Snímek obrazovky 2015-08-04 v 20.49.44V tomto článku bychom vám chtěli krátce představit několik aplikací pro Mac, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

All Audio Converter
Dovolím si tvrdit, že All Audio Converter je velice užitečná aplikace pro všechny, kteří chtějí prevádět například videa do MP3 nebo do jiných zvukových formátů. Jedná se totiž o zcela jednoduchý, ale užitečný konvertor. Umí konvertovat jak ze zvukových (mp3, wma, wav, ogg atd.),tak z video formátů (mp4, wmv, mov atd.) do zvukových formát jako mp3, ac3, ogg, flac a několika dalších. Stačí si jen zvolit výstupní formát, vložit klidně i více souborů a zmáčknout jedno tlačítko.

screen800x500

EverFont PRO
Aplikace sloužící k úpravě, detekování a výběru písma. EverFont PRO je ideální pro designéry nebo vývojáře, kteří chtějí vybrat jedinečné písmo pro svou aplikaci. Z aplikace si můžete zvolené písmo jednoduše nakopírovat například do mailu nebo vyexportovat do PDF.

screen800x500-2

Calc It!
Jednoduchá hra s příjemnou grafikou, která neurazí. Ač to tak nevypadá, jedná se  o hru pro všechny věkové kategorie. Calc It vám potrápí mozek. Hra nabízí i tajné bonusy, skvělé zvukové efekty a zajímavý scénář.

  • Původní cena: $0,99
    Stáhnout: Calc It!
screen1280x800
apps iphone mac

Dnes nejčtenější

.