Zavřít reklamu

472645_largerV tomto článku bychom vám chtěli krátce představit několik aplikací pro Mac, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

Brain Trainer
Chcete potrápit své mozkové závity? Pokud ano, tak je aplikace Brain Trainer pro vás to pravé. Brain Trainer sestává z osmi miniher, které stimulují činnost vašeho mozku. Procvičíte paměť s čísly či barvami.

screen800x500

Invaluable Utilities
Tato aplikace je skvělou kolekcí nezbytných nástrojů, které vám pomůžou s důležitými úkoly na vašem Macu. S touto aplikací můžete převádět videa z různých zařízení, uvolňovat místo na vašem hard disku, zipovat a odzipovat soubory a mnoho dalšího.

screen800x500-2-e1436433862492

 

beQUIET
BeQUIET je velmi praktickou aplikací, kterou upotřebíte ve škole, knihovně nebo na jakémkoliv veřejném místě. Aplikace umí ztlumit reproduktory a zároveň můžete poslouchat za pomocí sluchátek.

  • Původní cena: $4,99
    Stáhnout: beQUIET
screen800x500 (2)
mac apps imore

Dnes nejčtenější

.