Zavřít reklamu

Tom BradyLegendární quaterback Tom Brady musel vynechat čtyři zápasy NFL, ze kterých byl suspendován komisaři, kteří vyšetřují kauzu Deflategate za to, že odmítl odevzdat ke kontrole komisařům svůj mobilní telefon. Deflategate je kauza, ve které se vyšetřuje problém s nahuštěním balónu během zápasu Play-Off NFL. Balóny měly být podhuštěné, díky čemuž měla vzniknout výhoda pro domácí hráče.

Tom Brady dnes fanouškům oznámil, že je ze situace velmi zklamaný. I navzdory tomu, že podal lize vysvětlení, proč nemohl telefon odevzdat, nevyhnul se suspendaci na první 4 zápasy sezóny 2015/2016. Komisaři od něho požadovali mobilní telefon, aby mohli zkontrolovat sms zprávy, ovšem Brady přecházel z Androidu na iOS a svůj pokažený Samsung vyměnil za iPhone 6. Přechod z Androidu na iOS však znamenal ztrátu dat, díky čemuž nemohl poskytnout data, která od něj liga požadovala.

Tom Brady, který je skutečnou legendou NFL, sice zkoušel přes mobilního operátora i výrobce telefonů získat data zpět, to se však bohužel nepovedlo a i přesto, že klub New England Patriots odevzdal veškerou emailovou komunikaci Bradyho s klubem, hráč se suspendaci nevyhnul a první čtyři zápasy nadcházející sezóny stráví na tribuně. Brady vše okomentoval tím, že i když vyvinul maximální snahu data pro komisaře získat, nevidí důvod, proč by na ně měli mít nárok a měli by je chtít. Brady a jeho klub se nakonec odvolali a o distanci nyní rozhodne federální soud.

screen-shot-2015-07-29-at-5-13-58-pm

Dnes nejčtenější

.