Zavřít reklamu

iPhone 6s Rose gold iconJen něco okolo pěti týdnů zbývá do představení iPhonu 6s a iPhonu 6s Plus a opět se objevují další fotografie komponent, které by měly být určeny právě pro budoucí generaci iPhonů. Fotografie komponentů pocházejí přímo z dodavatelských řetězců pro Apple a jasně nám naznačují, že další iPhony zaznamenají jen minimální změny oproti svým předchůdcům iPhonu 6 a iPhonu 6 Plus.

Fotografie opět zveřejnila francouzská stránka Nowhereelse.fr, která se už postarala o úniky mnoha fotografií komponentů, včetně nedávno reportovaného předního panelu. Web tvrdí, že se jedná o komponenty k iPhonu 6s a konkrétně jde o single flex kabel, na kterém najdete tlačítko pro přepínání mezi tichým a normálním režimem, tlačítka pro změnu hlasitosti, blesk fotoaparátu a power tlačítko. Dále se ještě objevily fotografie Lightning konektoru a konektoru pro sluchátka.

Možná si říkáte, co je na tom tak zajímavého? Vlastně ani nic, a kromě toho, že se potvrzuje, že iPhone nabídne Lightning konektor namísto USB-C, který se v poslední době rozšiřuje také u mobilů a Apple jej využívá u svého MacBooku, tudíž by někdo mohl spekulovat, že nový standart použije také u svého jablečného telefonu, nám tyto komponenty nic nenaznačují. Jedinou změnou je, že se Apple u iPhonu 6s vrátí k Single Flex kabelu, jelikož u iPhonu 6 používal rozdělený kabel na dvě části.

iPhone-6s-Single-Flex-Cable1

K tomu všemu se ale objevila krytka pro Home tlačítko s Touch ID, u kterého se zdá, že je ve zlaté šampaňské barvě, což by se výborně hodilo k Rose Gold variantě, o které se dlouho spekuluje, a které by s iPhonem 6s a 6s Plus měla dorazit.

Uniklé fotografie kruhových chráničů fotoaparátu nám jen potvrzují, že iPhone 6s a iPhone 6s Plus opět pravděpodobně nabídnou vystouplou čočku fotoaparátu, která si při minulém představení odnesla obrovskou vlnu kritiky a přezdívek v podobě „bradavice,“ jelikož se spoustě uživatelům nezamlouvalo, že čočka vystupuje milimetr nad tělo iPhonu. Osobně musím s kritikou souhlasit, ale mnohem více mě tíží, že iPhone 6s neodstraní pruhy na zadní, které kazí celkovou elegantnost iPhonu.

iPhone-6s-Camera-Rings-Home-Button

Produkce iPhonu 6s iPhonu 6s Plus je, zdá se, v plném proudu, vzhledem k uniknutým fotografiím předního panelu, základní desky a celého zadního těla na začátku tohoto měsíce. Oba nové jablečné telefony by měly nabídnout A9 procesor, 2GB RAM, Force Touch, rychlejší LTE modem od Qualcommu, 12-megapixelový fotoaparát a pravděpodobně i hliníkové tělo série 7000, kter najdeme u Apple Watch.

iphone_6s_lightning_annotated

 

iPhone 6 camera

 

*zdroj: macrumors

 

Dnes nejčtenější

.