Zavřít reklamu

Apple Music iconPokud vás zajímá, jak vypadají studia, odkud se vysílá Beats 1 rádio, pak si stačí založit účet na Snapchatu. Právě tuto neobvyklou cestu zvolil Apple ke spojení se svými fanoušky Beats 1. Doposud vždy jen uváděl informace přes svůj kanál na YouTube nebo přes oficiální stránky. Občas se vyjádřili některé osobnosti z Applu na Facebooku nebo spíše na Twitteru. Nicméně Beats 1 sice patří Applu, ale zdá, že zde nemá úplně hlavní slovo a moderátoři či správci rádia mají větší volnost.

Účet Apple Music zveřejňuje na Spachatu videa, která zachycují všechna tři studia, tedy v Londýně, v New Yorku a Los Angelese. Při práci tak můžete vidět všechny tři Dje, kterými jsou Ebro Darden, Zane Lowe a Julie Adenugová. Občas se na Snapchatu v podobě videa objeví i krátké rozhovory s jedním ze zmíněné trojice Djů.

Na Snapchatu se dostanete k videím ze zákulisí v případě, že si přidáte účet applemusic. Podobně je i služba na zaregistrovaná na Instagramu, kde také najdete spoustu zajímavých videí nebo fotografií a stejně tak na Twitteru, kde služba sděluje několik dalších zajímavostí, mezi kterými nechyběla práv zmínka o účtu na Snapchatu a o pohledu do zákulisí.

Snímek obrazovky 2015-07-30 v 14.52.36

*zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.