Zavřít reklamu

moov-now
Před časem jsme zde, na LsA, psali o chytrém náramku, který si klidně můžete připnout na nohu. Jmenoval se jednoduše Moov a já z něj byl nadšený, protože množství aplikací, které podporoval a množství úkonů, s ním spojených, bylo zkrátka skvělé. Když k tomu připočteme cenu bezmála 3 000 korun, vše se zdá ještě lepší. Koneckonců bližší info si můžete přečíst v samostatném článku. Nicméně dnes bude řeč o menším, kompaktnějším a cenově dostupnějším nástupci jménem Moov Now. Velká škála monitorovaných aktivit zůstala, tak co je tedy nového?

Náramek Moov Now, stejně jako předchůdce Moov, měří aktivity typu: běhání a chůze, plavání, jízda na kole, kardio box a pochopitelně spánek. Při těchto aktivitách náramek mimojiné měří i srdeční tep a můžete k tomu využít i aplikace třetích stran, které se starají o měření srdečního tepu. Pro nás, fanoušky iOS a všeho co se točí kolem značky Apple, je značnou výhodou, že Moov Now, přesně jako Moov, spolupracuje s HealthKitem. Všechny informace o vašem spánku nebo srdečním tepu a dalších aktivitách zapisuje do aplikace Zdraví na vašem iPhonu. Máte tedy všechny svoje aktivity pěkně přehledně na jednom místě.

nexus2cee_moov_now_hero_shot_3up_no_logo

Design Moov Now je ojedinělý a celkem snadno zapamatovatelný. Barevný modul, jakési jádro, je nevyjmutelné a je obalený sítkovitě děrovaným tělem. Stejně dobře jako starší sourozence Moov, si ho můžete připnout na nohu stejně tak jako na ruku. Moov Now se pyšní i normou IP67, takže odolá prachu i vodě. Jinak by pochopitelně schopnost monitorovat plavání nedávala smysl. Velkým pozitivem je rozhodně baterie, konkrétně její výdrž. Baterie totiž vydrží klidně až 6 měsíců a počítá se s tím, že náramek budete používat celkem dost. Jak už jsem podotknul v úvodu, cena u prvního Moov byla 120 dolarů. U nového modelu je cena přesně o polovinu snížena, na 60 dolarů, jedná se ale o jakousi počáteční cenu a dá se očekávat, že vývojáří zvednou cenu klidně až ke stovce dolarů. Moow Now je důstojný nástupce na poli chytrých fitness náramků. Oproti předchůdci nemá vycvaknutelný modul, ale za to má daleko hezčí design. I když cena pravděpodobně stoupne na 100 dolarů, rozhodně se jedná o zajímavý kup za zajímavou cenu.

moovnow_collection_stripe_bgcolor

Dnes nejčtenější

.