Zavřít reklamu

792633_largerV tomto článku bychom vám chtěli krátce představit několik aplikací pro Mac, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

SocialPanel
Tato aplikace vám přináší úplně nové možnosti v přístupu k vašim oblíbeným sociálním sítím z plochy Macu. SocialPanel zůstává skryt na ploše, aniž by vás vyrušoval v práci a zobrazí se jen při pohybu myší na pravé straně obrazovky.

socialp-e1434715774640

Screenshots
Zachyťte jednotlivé screenshoty vaší obrazovky a každé otevřené okno současně za pomocí stisknutí jednoho tlačítka. Můžete mít například v Safari otevřených 10 oken a v momentě, kdy stisknete tlačítko, tak vám tato aplikace zachytí screenshot každého okna zvlášť a uloží je do vámi zvolené složky.

screen800x500

Capturer
Capturer je jednoduchou, ale přitom spolehlivou a rychlou aplikací, která je zaměřena na nahrávání screen videa a audia.

  • Původní cena: $0,99
    Stáhnout: Capturer
screen800x500

Numi 2
Numi kalkulátor kombinuje výpočty a text a také vám umožní sdílet vaše výsledky s ostatními. Jednoduše napište text, například: 50 aplikací * $1,99 každá+ 3 aplikace * $4,99 každá + Photoshop za $600 a po pravé straně se vám okamžitě objeví výsledek. Numi je prostě skvělou aplikací, která vám značně zjednoduší život.

  • Původní cena: $4,99
    Stáhnout: Numi 2
screen800x500 (1)
mac apps imore

Dnes nejčtenější

.