Zavřít reklamu

417608_largerMáte také občas náladu prozkoumávat App Store, zda vám neunikla nějaká zajímavá novinka či lákavá cena? Upřímně, já mám takové nálady dost často :-). Tak pro vás dnes máme šest zajímavých aplikací, které by vás mohly zaujmout a zároveň vám být k užitku. Spolu se podíváme blíže na aplikace Pushbullet, Keyboard Themes, RockMyRun, MyScript Stack, Wunderlist a BADLAND. 

 

Pushbullet
Pushbullet je velmi užitečnou aplikací, která propojuje všechna vaše iOS zařízení. Zvyšte svou produktivitu s Pushbullet, která vám umožní prohlížet notifikace z vašeho iPhonu. Dále můžete přijímat SMS zprávy a pročítat je, aniž byste museli vytahovat telefon z kapsy/kabelky či batohu. Aplikace vám také nabízí možnost rychle posílat soubory z vašeho počítače do vašeho telefonu. Prostřednictvím Pushbullet můžete i chatovat se svými přáteli.

Bez názvu

Keyboard Themes
Zbavte se nudné defaultní klávesnice a nahraďte ji zbrusu novou klávesnicí s aplikací Keyboard Themes. S touto fajnovou aplikací si můžete uzpůsobit klávesnici zcela podle vašich potřeb a přání díky velkému množství stylů.

s

RockMyRun
Motivujte se s aplikací RockMyRun k větším a lepším výkonům. Aplikace nabízí velké množství skvělých playlistů, které reagují na vaše tělo. RockMyRun vám přináší více zábavy do vašich rutinních cvičení. Aplikace nabízí mnoho různých hudebních mixů, které jsou ušité na míru pro běh. Vyhledávejte, prohlížejte a filtrujte tuny skvělé hudby. Hudbu si také můžete stáhnout pro poslech offline. Aplikace nabízí možnost sdílet vaše oblíbené hudební mixy.

rockmyrun

MyScript Stack
MyScript Stack je aplikace, která vám přináší alternativní klávesnici, díky které můžete psát ručně. Aplikace byla vytvořena pro iPhone, iPod a iPad. Váš rukopis je okamžitě rozpoznáván a převáděn na digitální text. MyScript Stack podporuje 58 světových jazyků včetně jazyka českého.

myscript

Wunderlist
Wunderlist je aplikací, která pomáhá miliónům lidí po celém světě zachytit jejich nápady, úkoly, na které nesmí zapomenout a místa, která chtějí navštívit. Ať už sdílíte se svými nejbližšími nákupní seznam, rozpracovaný projekt či plán dovolené, tak vám Wunderlist přináší snadnou cestu, jak sdílet a spolupracovat s lidmi ve vašem životě. Wunderlist neustále synchronizuje obsah mezi vaším iPhonem, iPadem a Macem, takže máte přístup k vašim poznámkám z jakéhokoliv zařízení.

f

BADLAND
BADLAND je velmi pěknou hrou, kterou musíte proletět a především přežít. Tato hra se stala v App Storu iPad hrou roku 2013. BADLAND je atmosférická adventura, která je zasazena v překrásném lese plném roztodivných obyvatel, stromů a rostlin. Ačkoliv se zdá, že je les jako z pohádky, tak zdání klame, s lesem se děje něco zlého. Tady začíná vaše pouť, musíte zjistit co se děje a odhalit velké množství pastí a překážek na vaší cestě. Překrásný design doplňuje vhodně zvolený hudební podkres.

  • Původní cena: $3,99
  • Cena dnes: $0,99
    Stáhnout: BADLAND
screen640x640

Dnes nejčtenější

.