Zavřít reklamu

WD Elements Portable iconTisková zpráva: Společnost Western Digital je špičkou ve svém oboru a udává tempo technologiím pro ukládání dat. Produkuje vysoce spolehlivé pevné disky, za které se dá bezpečně označit i řada Elements Portable. Ta je přímo navržena pro maximální rychlost dat, univerzální konektivitu a velkou kapacitu pro náročné zákazníky. WD Elements Portable o kapacitě 1000 GB je tím jasným důkazem. Nabízí totiž skvělou cenu společně s bezpečným ukládáním dat, vysokou rychlostí přenostu a skvělým designem.

Pokud je disk připojen k portu USB 3.0, dosahuje netušených rychlostí přenosu dat. Film, v dnes už standardní HD kvalitě, zkopírujete jen za zlomek času. Žádné externí napájení není potřeba, i takto výkonný disk si vystačí se šťávou z USB portu. Majitelé starších počítačů jistě ocení zpětnou kompatiblitu s USB 2.0.

Odolné pouzdro chrání vaše cenná data uvnitř. Nehody se ale stávají a je potřeba myslet na zálohování. Přenosné úložiště WD Elements je dodáváno se zkušební verzí WD SmartWare Pro, který se postará nejen o pravidelné a hlavně automatické zálohování, ale i synchronizaci s cloudem díky službě Dropbox. Nechybí možnost 256bitového šifrování citlivých souborů, které si tak můžete zabezpečit svým heslem a k datům se nedostane nikdo jiný kromě vás.

Jelikož se jedná převážně o přenosný disk o malých rozměrech, měla by těmto požadavkům odpovídat i váha produktu. WD Elements Portable váží příjemných 134g, tudíž ani nepoznáte, že ho při cestě máte v batohu nebo kabelce. I přes své malé rozměry a nízkou hmotnost nabízí vysoký výkon a pokročilé funkce.

WD Elements Portable

Dnes nejčtenější

.