Zavřít reklamu

Snímek obrazovky 2015-07-21 v 19.59.16V tomto článku bychom vám chtěli krátce představit několik aplikací pro Mac, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

Pattern Doodles
Pattern Doodles je grafickou aplikací, která se zaměřuje na vytváření všemožných vzorů. Vaše výtvory mohou být ukládány ve formátu jpg. Pokud máte náladu být trochu kreativní a užít si trochu legrace, je Pattern Doodles pro vás to pravé.

screen800x500

Royal Defense
Následujte vzrušující příběh o království, ve kterém se neustále bojuje proti velkému množství trolů, kteří chtějí zničit a zabrat vaše území. K tomu, abyste přelstili tyto nestvůry musíte začít stavět obranné věže, trénovat vojáky a učit se mocná kouzla. Neváhejte a pusťte se do boje.

screen800x500 (1)

ChordsMaestroLite
Využijte této skvělé aplikace a s její pomocí budete schopni zahrát na 7 populárních hudebních nástrojů, např. piano, kytara, baskytara či ukolele. Nepotřebujete žádné předchozí zkušenosti s daným nástrojem. Aplikace má pěkné a jednoduché uživatelské rozhraní.

screen800x500 (2)

Internationalization Tool
Internationalization Tool je aplikace, která byla vytvořena pro vývojáře. Aplikace pomáhá zmerinárodnit jejich Mac/iOS aplikace pro více než 80 světových jazyků zcela automaticky. Cena této aplikace je za normálních okolností poměrně vysoká, takže rozhodně neváhejte a stahujte.

screen800x500

ShiftClock
Jednoduché, přehledné a naprosto přesné hodiny pro váš Mac. Aplikace umožňuje nastavení barvy pozadí, formát hodin i barvu čísel.

screen800x500 (1)

MacAppStoreSplash_2x

Dnes nejčtenější

.