Zavřít reklamu

7aV dnešní recenzi se blíže podíváme na kryt s názvem Bling My Thing Milky Way Crystal. Pouzdro jsem obdržela k recenzi, jakožto zástupkyně křehkého pohlaví u nás v redakci. Mé redakční kolegy kamínky evidentně neoslovily :-). Jak již bylo řečeno, v této recenzi se zaměříme na zadní kryt, který je pokryt krystaly Swarovski ve tvaru Mléčné dráhy. Takže pokud jste dáma a váš starý kryt vás už nebaví (osobně se mi to stává dost často) nebo hledáte tip na vhodný dárek pro ženu, která vlastní iPhone 6, tak vám třeba tato recenze může pomoci v rozhodování.

3a

Bling My Thing Milky Way Crystal: Mléčná dráha z krystalů Swarovski
První věc, které osobně přikládám velkou váhu, je jakým způsobem je daná věc zabalená. Jsem prostě unboxing fan (fanda do rozbalování). Výrobce mé požadavky v tomto směru uspokojil více než dostatečně. Kryt je zabalen v černém pouzdře z tvrdého papíru, jehož jedna část se dá odklopit a kde najdete menší povídání o kolekci, ze které je tento typ a také malé logo firmy Swarovski. Každopádně to, v čem je kryt zabalen, vypadá krásně a decentně, takže s tímto dárkem dámu rozhodně neurazíte.

4a

Poté, co se mé srdce rozbalovače dostatečně nasytilo, dochází ke konfrontaci s krytem. Kryt je zcela průhledný až na zmíněnou Mléčnou dráhu z kamínků, která zdůrazňuje naše oblíbené nakousnuté jablíčko. Je vyroben z čirého polykarbonátu, na kterém jsou nalepeny komponenty od Swarovského. Dá trochu práci než ho na telefon dostanete, i díky své zručnosti jsem se občas zapotila, abych ho náhodou nerozlomila, ale musím výrobce pochválit, kryt nepoškodil tlačítka telefonu (má neustálá hysterická obava) ani se jakkoliv nerozlomil či nepoškodil. První zatěžkávací zkouška pro všechny (já, kryt, telefon a mé okolí) je za námi a nyní se podíváme na mé subjektivní pocity při používání telefonu s krytem Milky Way Crystal.

6a

Kryt padne na iPhone jako ulitý, nikde nic nevrže, nečouhá ani nepřebývá. Dírky jsou zcela na správných místech, takže se nemusíte bát, ke všemu potřebnému se dostanete zcela bez problémů. Můj, tedy ženský názor, byl takový, že ač je pouzdro značně hladké a tedy tak trochu klouzavé, tak díky kamínkům je tento jev potlačován a celé to nepůsobí v dlani vůbec rušivě. Naopak mužský pohled na věc byl, že je povrch moc kluzký a kamínky jsou nepříjemné na dotek. Upřímně, já kamínky a různé třpytky moc nemusím, ale znám mnoho žen, které by pro ně zabíjely, takže je to rozhodně věc názoru. Každopádně otázkou je, jak dlouho kamínky budou na krytu držet.

2a

iPhone v tomto krytu nevypadá vůbec špatně, ba naopak vypadá elegantně a žensky. Pánům, kteří mají rádi kamínky, se omlouvám, jestli nějaký kryt působí žensky, tak právě tento. Bohužel díky průhlednosti vidíte každý škrábanec, který na zadní části vašeho iPhonu máte a také jsou na krytu vidět vcelku zřetelné otisky prstů, což je věc, kterou osobně opravdu nemám ráda. Další záležitost, které se trochu obávám, je životnost spojů u tlačítek (spánek/probouzení, ovládání hlasitosti a normální/tichý režim). V těchto místech je kryt opravdu tenký, takže mám obavu, aby se spoje nelámaly. Ale to ukáže až čas.

8a

Jako velké plus vidím váhu Milky Way Crystal, což je 17g a to, že z iPhonu nedělá obrovskou krabici, kterou nenacpete do kapsy. Zajímavě také působí na levém boku vylisovaný nápis Bling My Thing. Rozhodně nepočítejte s tím, že vám tento kryt nějak zásadně ochrání váš milovaný iPhone při pádu, zabrání spíše škrábancům, které mohou vzniknout na zadní části iPhonu. Jedná se spíše o stylovku pro dámy, které milují eleganci a luxus.

7a
  • Zadní kryt Bling My Thing Milky Way Crystal si můžete zakoupit na e-shopu iPouzdro.cz nebo přímo v Pražské prodejně iPouzdro.cz – Vyšehradská 27, Praha 2
iPouzdro

Dnes nejčtenější

.