Zavřít reklamu

Philips_hue_iconPriznám sa, že kvalitný horor som videl naposledy pred niekoľkými rokmi a aj ten horor pochádzal ešte z minulého tisícročia. Samozrejme aj novodobé horory si nájdu svojich fanúšikov a zhodou náhod si svoje publikum našlo aj Sharknado, čiže horor v ktorom cez New York prejde tornádo so žralokmi, ktoré padajú na zem a medzitým stihnú niekoho zožrať. SUBJEKTÍVNY NÁZOR: Vlastne to chce byť duchovný nástupca Čelustí s tonou CGI efektov a pokiaľ sledujete horory, tak tu si musíte vystačiť s tým, že sa to hýbe, je to farebné a má to pokračovanie. No každopádne ako vravím, je to len môj subjektívny názor.

Philips sa ale pokúsi zlepšiť hororový zážitok a to s pomocou svojich žiaroviek Hue. Spoločnosť chce totiž obohatiť Sharknado 3: Oh Hell No! (Tiež som si to povedal, keď som sa dozvedel o pokračovaní) o špeciálnu svetelnú stopu, ktorá bude meniť farby podľa situácie. Samozrejme až po spárovaní s iOS aplikáciou Syfy Sync, ktorá umožní synchronizovať vaše inteligentné osvetlenie s filmom podobne ako to funguje pri AmbiLight technológii. Tu to ale funguje na báze detekcie zvuku. Musíte teda povoliť mikrofón, ktorý počúva, čo sa deje vo filme a na základe toho sa vie včas pripraviť na ďalšiu scénu. Philips tak vlastne pokračuje v partnerstve, ktoré bolo zahájené už pri prvom dieli.

Ale existuje aj iné využitie, Philips Hue budete môcť využívať aj v spojení s hrou Chariot pre Xbox One, ktorá vychádza tento rok. Verzia pre Xbox One tak bude zároveň úplne prvou hrou na svete, ktorá sa bude synchronizovať so žiarovkami Philips Hue, teda sa naozaj dostávame ku konceptu, ktorý je aspoň čiastočne podobný projektu IllumiRoom, ktorý prezentoval Microsoft už pred dvoma rokmi na veľtrhu CES 2013. Vaše domáce osvetlenie bude indikovať, čo sa v hre deje a tak keď vás napadnú nepriatelia, zablikajú načerveno. Ak sú na obrazovke kvety, tak vaše domáce osvetlenie sa bude niesť v ich farbách.

philips-hue-connected-bulb_9cta

*Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.