Zavřít reklamu

03_flash_onyx_front1Dnes tu máme další potencionální část vaší chytré domácnosti. A tím není nic jiného, než chytré tlačítko. Tzv. Smart Button funguje na velice jednoduchém principu, po stisknutí vyvolají nakonfigurovanou funkci ve vašem telefonu nebo ve vaší domácnosti. Můžete si tak například nakonfigurovat na vašem iPhonu, že po stisknutí červeného tlačítka Misfit Flash Link se zapne žárovka Misfit Bolt. Tak přesně takhle může fungovat chytrá domácnost. Dnes se dozvíte, co všechno ještě může chytré tlačítko Misfit Flash Link umět a kde ho sehnat.

Důležité je ještě zmínit, že Misfit Flash Link není pouze „smart button“. Pokud jej vložíme do řemínku, je z něho najednou chytrý sport tracker. Dnes se ale nebudeme bavit o jeho schopnostech jakožto sport trackeru, ale jakožto chytrého tlačítka, takzvaného smart buttonu. S Flash Linkem jde dělat plno věcí, ať už jde o vypínání nebo zapínání vašeho chytrého světla, tak třeba spoušť fotoaparátu, kdy si umístíte iPhone do stativu a abyste nemuseli nastavovat odpočet, tak zmačknete tlačítko, a máte pořízenou fotografii. Mimo to pak Flash Link dokáže na dálku ovládat hudbu na vašem iPhonu, můžete díky němu ovládat prezentace na vašem iPadu, což vidím jako neskutečně užitečnou schopnost.

Misfit_flash_link_app

Alfou a omegou celého nápadu je aplikace Misfit Link, kterou si naistalujete do svého iOS zařízení a zde si nakonfigurujete co všechno by se mělo pomocí tlačítka ovládat. Vtip je v tom, že pokud třeba budete chtít ovládat jedním tlačítkem fotoaparát a zároveň prezentaci, tak to nepůjde. Na každý úkon musíte mít jedno talčítko. Říkáte si, že je to zlodějina, aniž bych vám sdělil předem cenu? Cena není nic hrozného, a já si dokážu představit, že to bude fungovat. Cena za jeden Misfit Link je neškodných 20 dolarů. Nejvíc se mi ale líbí propojení s Misfit Bolt, chytrou žárovkou. Díky Misfit Flash Link můžete vypínat a zapínat Misfit Bolt odkudkoli jen chcete. Vypadá to, že klasickým žárovkám brzy odzvoní, nemyslíte? Když můžu mít vypínač v kapse, tak proč ho mít na stěně.

  • Jeden smart button Misfit Flash Link vás vyjde na 20 dolarů
  • Flash Link je kompatibilní s iPhony 4s až 6 Plus, s iPady 3. generace až Air 2 a s iPod touch 5
  • Oficiální stránka výrobce – misfit.com
misfitlinkapp

Dnes nejčtenější

.