Zavřít reklamu

319884_largerOpět vám přinášíme několik aplikací, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

Week Calendar
Week Calendar je fajnovou aplikací, která je řešením pro každého, kdo potřebuje dostat ze svého kalendáře co nejvíce. Jednoduché a uživatelsky velmi příjemné.  Aplikace podporuje 25 světových jazyků.

c

Convertizo 2
Convertizo 2 je přehledný a především spolehlivý převaděč jednotek pro iPhone, iPad a iPod Touch. Aplikace byla vytvořena, aby byla co nejvíce jednoduchá a snadná na používání.

f

Fabiz Notes
Aplikace, která vám umožní vytvářet, upravovat, kreslit a prohlížet dokumenty. S Fabiz Notes můžete spravovat vaše poznámky a ukládat je do složek. Ideální aplikací pro uživatele, kteří mají rádi papírové poznámkové bloky.

7

Simple Guitar Tuner
Jednoduchá ladička na kytaru byla vytvořena pro iPhone a iPad. Nabízí vysokou preciznost, velkou frekvenční škálu (22 Hz do 1000 Hz) a je také vhodný pro baskytaru, ukulule, mandolínu a další. Podporuje 11 světových jazyků.

c

Free Music Play
S touto aplikací můžete streamovat vaší hudbu přímo na váš iPhone, iPod či iPad. Přehrajte vše – kdykoliv a kdekoliv. Aplikace nabízí možnost vytváření playlistů, přehrávání na pozadí či možnost chránit si své playlisty heslem.

cs

Knots 3D
Pokud jste fanoušky všemožných uzlů, tak vás tato aplikace rozhodně zaujme. Za pomocí Knots 3D se můžete naučit vázat různé druhy uzlů díky jednoduchým 3D animacím. Prostě popadněte lano a začněte.

  • Původní cena: $1,99
    Stáhnout: Knots 3D
r
iOS-Apps

Dnes nejčtenější

.