Zavřít reklamu

exoman-smile-smallTisková zpráva: Firma EXO TECHNOLOGIES, spol. s r.o., ktorá prevádzkuje EXO HOSTING má nového maskota. Je ním superhrdina Exoman, ktorý bude vďaka svojim superschopnostiam vytvárať akciové ponuky na služby a produkty Exo hostingu. Táto sympatická postavička si vymyslela na úvod akciu pre verných, teda už existujúcich zákazníkov, ktorí už využívajú niektorú z hostingových služieb.

Exomanove superschopnosti môžete tentokrát využiť na zaobstaranie si .EU domény na jeden rok ZADARMO. Stačí to stihnúť do 19.7.2015, držať sa priloženého návodu a Exoman sa postará o zvyšok.

Ako na to?

  • Staňte fanúšikom www.facebook.com/Exohosting.sk
  • Objednajte si doménu .EU do nedele (19.7.2015).
  • Do komentáru k statusu o EU doménach zadarmo na facebooku Exo hostingu napíšte variabilný symbol faktúry k .EU doméne a variabilný symbol poslednej faktúry k hostingu.
  • Exoman zariadi, aby ste ju celý rok nemuseli platiť.

Ak ešte nepatríte medzi verných zákazníkov Exo hostingu, tak vedzte, že sledovať počiny Exomana sa oplatí, pretože ďalšie zľavy a akcie na seba nenechajú dlho čakať.

exo-logo-biele

*Táto akcia sa vzťahuje len na existujúcich zákazníkov využívajúcich hostingové služby Exo hosting a neplatí pre nových zákazníkov. **Akcia je viazaná na konkrétny hosting.

Dnes nejčtenější

.