Zavřít reklamu

php6nlnv8
Tento týden by právě měla započít produkce luxusnější a kovové verze Pebble Time nesoucí název Steel. O Pebble Time jsme již psali, jakožto o značné konkurenci pro Apple Watch. I když se názory v tomto ohledu rozcházejí, tak pořád převládá jeden – Pebble Time mají co nabídnout. Ať už se jedná o velkou výdrž nebo podporu aplikací třetích stran, ale je toho mnohem více. Pojďme si to dnes zrekapitulovat a podívat se, co může nabídnout kovová verze těchto hodinek.

Na MWC v Barceloně se CEO Pebble Eric Migicovsky trochu rozpovídal o připravovaných hodinkách. Dozvěděli jsme se, že budou mít barevný e-ink displej, ale měly by být o 20% tenčí, než originální Pebble Time. Eric Migicovsky rovněž zmínil jakýsi GPS pásek, pokud budete chtít jít běhat, takže hodinky samotné, jako třeba Garmin Vívoactive, nebudou mít zřejmě GPS modul, ale budeme si moci přikoupit přídavný pásek. Výměna tohoto pásku by měla zabrat maxiálně 10 vteřin, takže to vypadá na jednoduchou výměnu, podobně jako u Apple Watch.

Pebble Time Steel by měly být jakási vylepšená verze základních Pebble Time. Budou se vyrábět z tvrzené oceli a vybrat si budete moci kožený nebo ocelový řemínek. Měla by se decentně zvednout i výdrž a to na 10 dní na jedno nabytí, ale všem by mělo dojít, že to bude zřejmě marketingová pohádka a spíše to vidím na 7 až 6 dní běžného používání, což je ale pořád neskutečně skvělá hodnota. Pebble Time Steel budou dostupné v černé, stříbrné nebo v luxusní zlaté barevné variantě. Pokud si je budete chtít předobjednat vyjde vás to na $250. Maloobchodní cena pak bude kolem $300.

459794-pebble-time-steel

Dnes nejčtenější

.