Zavřít reklamu

Apple WatchMyslíte si, že hodinkami za Apple Watch za 17 000$ z edice Apple Watch Edition vše končí? Opak je pravdou, právě tma luxus teprve začíná. Pokud svěříte své Apple Watch do rukou mistrů z oblasti šperkovnictví a rytectví, snadno necháte za Apple Watch částku přesahující cenu nového Bentley nebo Maserati. Apple Watch se v nejdražší variantě, kterou nyní klenotnictví nabízejí vyšplhají až na 170 000$. Pojďme se na ty nejdražší Apple Watch na světě podívat trochu podrobněji.

Apple Watch Tempo by Legend
Pánové z Legend z Helsinek zkrátka vezmou Apple Watch, pozlatí je pevným 18kt zlatem a poté do nich vyryjí symboly, které je ozvláštní jak je to jen možné. K tomu přidají pásek z krokodýla, pštrose, žraloka nebo z trnuchy ve vaši oblíbené barvě. Cena této legrace začíná na 30 000$ a závisí přímo na tom, jakou variantu pásku a výzdoby si zvolíte.

Apple-Watch-Tempo-by-Legend-3
Apple-Watch-Tempo-by-Legend-2
Apple-Watch-Tempo-by-Legend

 

Brikk Lux Watch
Brikk Lux Watch, které jsou samozřejmě postaveny na základu Apple Watch stojí mezi 49 000$ až 115 000$ a za tuto částku získáte hodinky z 18kt žlutého nebo růžového zlata, případně platiny, osazené diamanty o váze 11,3 karátu.

Brikk-Lux-Watch-Omni-3
Brikk-Lux-Watch-Omni-2
Brikk-Lux-Watch-Omni

 

Apple Watch Diamond Ecstasy
A nakonec to nejlepší, tedy v tomto případě to nejdražší. Společnost GoldGenie vytvořila dosud nejdražší variantu Apple Watch, která nese název Apple Watch Diamond Ecstasy. Tahle sranda vás vyjde na 170 000$, což je dost na nákup nového Maserati. Náramek i vnější luneta hodinek jsou z 18 karátového masivního zlata nebo z platiny a jsou kompletně pokryté diamanty. Další možností je ušetřit 111 000$ a za 59 000$ si koupit Apple Watch Diamond Ecstasy Exotic, kde získáte náramek z Pythona nebo krokodýla.

Apple-Watch-Diamond-Ecstasy
Apple-Watch-Diamond-Ecstasy-2
Apple-Watch-Diamond-Ecstasy-3

Dnes nejčtenější

.