Zavřít reklamu

Snímek obrazovky 2015-07-14 v 17.44.05Opět vám přinášíme několik aplikací, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

Orby Widgets
Orby Widgets obsahuje 12 užitečných widgetů do notifikačního centra. Nabízí např. widget pro konverzaci, widget na rychlé spuštění vašich oblíbených aplikací, rychlé vytáčení preferovaných kontaktů, sdílení hudby na Facebooku či Twitteru, widget, který vám ukáže kolik času zbývá než se vám vybije telefon a mnoho dalších užitečných widgetů.

Bez názvu

Follow Me for Instagram
S pomocí Follow Me for Instagram uvidíte na mapě polohu jednotlivých příspěvků, v momentě, kdy byly nahrány na Instagram. Prostě a jednoduše – ať už se nacházíte kdekoliv, tak díky této aplikaci můžete shlédnout všechny příspěvky, které byly nahrané na Instagram v dané lokalitě. Follow Me vám tedy může pomoci v honbě za novými ,,followers”.

follow-me-for-instagram

Rock Like The Pros
Tato aplikace může být velkým přínosem pro ty z vás, kteří se chtějí naučit, jak zahrát na kytaru různorodé skladby. Aplikace nabízí možnost naučení správného prstokladu a možnost zvolení písniček z různých hudebních stylů – rock, pop, folk či blues. Hlavní myšlenkou Rock Like The Pros je naučit vás věci, které se chcete naučit a které potřebujete k tomu, aby se z vás stali lepší hráči na kytaru.

7

FullControl
FullControl je užitečným pomocníkem, který promění váš iPhone či iPad v ovladač. S touto aplikací můžete lehce a snadno ovládat váš Mac.

p

Tadaa SLR
Tadaa SLR přináší nejlepší možnou cestu, jak skvěle vyfotit naprosto cokoliv. Stačí vybrat ohnisko a je prakticky hotovo. Začněte fotit dokonale vyvážené snímky.

  • Původní cena: $3,99
    Stáhnout: Tadaa SLR
tadaa-slr

ImageTexter
Šikovná a užitečná aplikace na převádění obrázků, fotografií či jejich částí na textové soubory. Vytvořené soubory můžete sdílet za pomocí emailu.

imagetexter

Compress Video
Compress Video je aplikací, která umí zmenšit videa a ušetří vám tak mnoho místa na vašem iOS zařízení. Samozřejmostí je zachování co nejlepší kvality videa.

compress-video

myNews Pro
Buďte v obraze s aplikací myNews Pro a pročítejte zprávy z více než 80 zemí světa a 5000 zpravodajství. Pročítejte novinky přímo z vašeho iPhonu, iPadu či iPod Touch. Zpravodajství můžete vyhledávat přes názvy, země či města. Zajímavý obsah poté můžete sdílet na Facebooku či emailu.

mynews-pro

Dnes nejčtenější

.