Zavřít reklamu

060128_largerV dnešním článku se zaměříme na pár zajímavých aplikací, které by vás mohly oslovit. Snažíme se vám vybrat ty nejlepší, které pak můžete využít ve svém životě. Zaměříme se zlepšení vašeho spánkového cyklu, rozšiřování jazykových schopností, správu vašich předmětů a tvorbu vlastních ikonek. Dnešní výběr aplikací zahrnuje Sleepio, Iconical, Snupps a Duolingo. 

 

Sleepio
Sleepio je klinicky ověřená aplikace, která se zaměřuje na zlepšení vašeho spánku, aniž byste museli šahat po prášcích na spaní. Aplikace byla vytvořena expertem na spaní – profesorem Colinem Espie z Oxfordské univerzity. Sleepio obsahuje osobní program založený na technikách z behaviorálně kognitivní terapie. Aplikace vám pomůže rychleji usnout o zhruba 50%, dále redukujte noční buzení až o 60% a dále vám pomůže zvýšit vaší energii o 50%. Zatočte s nekvalitním spánkem a udělejte něco pro své zdraví.

sleepio

Iconical
Iconical je velmi fajnovou aplikací, která vám umožní vytvořit vlastní ikonky na vaší domácí obrazovce. Jednoduše přizpůsobte domácí obrazovku vlastním potřebám a vytvářejte praktické ikony, které vám značně usnadní a zpříjemní práci. Další šikovnou funkcí této aplikace je možnost uzamčení svých ikonek, takže vám nikdo nepoleze do vašich aplikací. Díky Iconical můžete značně urychlit hledání kontaktů, stačí vytvořit kontatní ikonu na vaší domácí obrazovku. Pokud často skypujete s určitou osobou, tak si také můžete vytvořit ikonu, která při kliknutí začne automaticky vytáčet daného člověka. A pokud byste si nevěděli rady, tak na YouTube je dostupný praktický tutorial, který vám ukáže co a jak.

d

Snupps
Další zajímavou aplikací je zcela rozhodně Snupps. Tato aplikace vám umožní rychle a snadno organizovat vlastně prakticky cokoliv. Veškeré věci, které sbíráte či o kterých chcete mít přehled. Stačí pouze vyfotit předmět, nahrát snímek, přidat detailní informace (značka, autor, model, rok výroby apod.) a skladovat předměty na virtuálních poličkách. Je pouze na vás, zda budete uchovávat své sbírky v soukromí či je budete sdílet s přáteli. Veřejně dostupné předměty mohou být sdíleny na Facebooku, Twitteru, Instagramu či jako PDF prostřednictvím emailu. Snupps je komunitní aplikace, takže můžete prozkoumávát sbírky ostatních uživatelů a sledovat jejich činnost.

  • Cena: Zdarma
    Stáhnout: Snupps
snupps

Duolingo 
Duolingo je skvělou aplikací, která vám bude velmi užitečným pomocníkem při učení jazyků. V této aplikaci máte na výběr několik různých úrovní – od základů až po tématické celky jako jídlo, oblečení, zvířata či čas. Po absolvování několika tématických celků můžete své znalosti otestovat, abyste mohli vstoupit do úrovně další. Zábavnou formou se můžete naučit španělsky, francouzsky, německy, portugalsky, italsky, irsky, dánsky, nizozemsky, švédsky a samozřejmě anglicky.

g

Dnes nejčtenější

.